Δυστυχως γυρισαμε

αλλα πολυ διαφορετικοι απο πριν, το μυαλο και τα ματια γεματα με ερεθισματα αρκετα να μας συνοδευσουν μια ζωη, αρκετα να μας δωσουν δυναμη να συνεχισουμε μεχρι την επομενη ευκαιρια για βολτα στην πανεμορφη Ελλαδα μας, για συναντηση με τα φιλαρακια, για την απολαυση της παρεας
Χιλια διακοσια και κατι χιλιομετρα και τριαντα περιπου ωρες στο τιμονι σε λιγοτερες απο τρεις ημερες, αρθρωσεις να πονανε αλλα ευχαριστως αυριο το πρωι εφευγα για πανω
Τα παιδια της παρεας οι καλυτεροι που μπορεις να ζητησεις, Γιαννης, Γιωργος ΜΚΒ και Γιωργος ovarkaris, Αλεξανδρος, Μιχαλης, Στελιος, Πετρος, Βασιλης και Βασιλης ο "Ινδιανος", Σταματης, Φανης, Κωστας και βεβαια ο Παρης που πρωτη φορα γνωρισα και μπηκε στην καρδια μου
Ο τοπος ευλογημενος, το χωριο το ομορφοτερο που εχω δει ποτε στη ζωη μου, το βουνο μοναδικο, με απιθανη βλαστηση, οξιες και καστανιες να γεμιζουν πλαγιες ολοκληρες , οι διαδρομες για ολα τα γουστα, πολυ λασπη ελαχιστη κροκαλα, καθολου 3Α για να ενημερωσω καποια ψυχη

.
Αλλα δεν μπορω να γραψω, κατεβαζω σε πρωτη αργα και θα το αφησω να τσουλησει για το κρεβατι
Να ευχαριστησω ολους για την καλη παρεα και την αψογη συμμετοχη
Να ειμαστε καλα φιλοι να βρεθουμε παλι