Αν κ είπα οτι η επόμενη επίσκεψη μου στην Βαλια κάλντα θα είναι το πολύ με άλλα 3 αυτοκίνητα.. η παρέα μου μαζεύτηκε με βάζει σε σκέψεις.. το κακό βέβαια είναι οτι είναι δύσκολο το συγκεκριμένο πσκ
SY2CJI Πάρτε τα "γαϊδούρια" σας και άιντε στα βουνά!!
Antonioz έγραψε:Αν κ είπα οτι η επόμενη επίσκεψη μου στην Βαλια κάλντα θα είναι το πολύ με άλλα 3 αυτοκίνητα.. η παρέα μου μαζεύτηκε με βάζει σε σκέψεις.. το κακό βέβαια είναι οτι είναι δύσκολο το συγκεκριμένο πσκ
και ποιοί θα οδηγάν τα άλλα 3 αυτοκίνητα??? δεν μας τα λες καλά κυρ Αντώνη μας!!!
Μετά από αρκετή σκέψη και λαμβάνοντας υπόψιν τις όσες διαδρομές έχουμε κάνει στις 3 προηγούμενες εκδρομές , αλλά και από πμ που έλαβα με κάποιες πολύ καλές οφείλω να ομολογήσω προτάσεις , αποφάσισα να βγάλω ένα πρόγραμμα που πιστεύω ότι θα καλύψει πολλά ...... γούστα!
Την ημέρα της Παρασκευής θα την διαθέσουμε - όσοι μπορέσουν να έρθουν σχετικά νωρίς - μεταξύ 5Φ Μετσόβου και Βωβούσας!
Αν μας το επιτρέψει ο καιρός κυρίως το Σάββατο είναι πολύ πιθανό να κάνουμε και περπάτημα μιας ώρας περίπου και να επισκεφτούμε τους καταρράκτες Ηλιοχωρίου! Στο πρόγραμμα του Σαββάτου (ακόμη και αν βρέξει μιας που φτάνει δρόμος εκεί πολύ κοντά) μπένει στο πρόγραμμα και η επίσκεψη στις λίμνες Λάκκου ή Αρβανίτα στα 1450 μέτρα υψόμετρο στην Ανατολική Τύμφη , σχετικά κοντά στην Στάνη των Σαρακατσαναίων!
Για την Βάλια Κάλντα θα διαθέσουμε την ημέρα της Κυριακής Και εκεί μπορούμε να κάνουμε μικρό περίπατο δίπλα στο ποτάμι εάν το θελήσουμε αρκεί να είμαστε προβλεπόμενοι στις ώρες αναχώρρησης το πρωί Εννοείτε και σε αυτή τη περίπτωση καιρού θέλοντως και παρέας
Αναλυτικό πρόγραμμα θα βγει ως το σκ που μας έρχεται