Καλημέρα. Δώστε λίγο προσοχή στην τρίτη φωτο. Οπελ αστρα, Χιονολάστιχα, πήγαινε κανονικά σε μισό μέτρο χιόνι, έσπασε βέβαια τον μπροστά προφυλακτήρα αλλά από ότι κατάλαβα δεν τον ενδιέφερε.
Τελευταία επεξεργασία από GEORGE.B και Κυρ Φεβ 02, 2014 11:19 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Αιτία:Διόρθωση στην εμφάνιση της φωτογραφίας
Αιτία της ενασχόλησης μου με το βουνό είναι της όρασης μου η ανάγκη, που ζητεί να εξαντλεί τον ορίζοντα, προκειμένου να θρέψει με εικόνες, οσμές και ποικιλία χρωμάτων και σχημάτων τον αχόρταγο εγκέφαλο μου.
Αντώνη αυτό που κατάλαβες εννοώ....... Καθαρά για προσωπικούς λόγους από πριν τις γιορτές δεν καθόμουν γενικά στο pc. Εάν γινόταν μια εκδρομή εδώ Βόρεια Ελλάδα και την έχανα θα έλεγα ας πρόσεχα........ Η πίτα όμως είναι θεσμός που ενημερώνουμε κάποια μέλη που υπολογίζουμε ότι το πιθανότερο είναι να παραβρεθούν και ας έχουν καιρό να γράψουν στο φόρουμ...... Και η ειρωνεία είναι ότι μόλις έμαθα ότι η κοπή της πίτας είναι Oρεινή Ναυπακτία συζήτησα με την Αντωνία να προτείνουμε να κόβουμε και μία Βόρεια Ελλάδα...................... Πικράθηκα
.......αυτός που θέλει να φτάσει στην κορυφή θα βρει τον τρόπο..... .......οι υπόλοιποι θα βρουν μια δικαιολογία.......
skier78 έγραψε:Αντώνη αυτό που κατάλαβες εννοώ....... Καθαρά για προσωπικούς λόγους από πριν τις γιορτές δεν καθόμουν γενικά στο pc. Εάν γινόταν μια εκδρομή εδώ Βόρεια Ελλάδα και την έχανα θα έλεγα ας πρόσεχα........ Η πίτα όμως είναι θεσμός που ενημερώνουμε κάποια μέλη που υπολογίζουμε ότι το πιθανότερο είναι να παραβρεθούν και ας έχουν καιρό να γράψουν στο φόρουμ...... Και η ειρωνεία είναι ότι μόλις έμαθα ότι η κοπή της πίτας είναι Oρεινή Ναυπακτία συζήτησα με την Αντωνία να προτείνουμε να κόβουμε και μία Βόρεια Ελλάδα...................... Πικράθηκα
Πετράν φίλε πίτες θα υπάρξουν πολλές εδώ ψηλά ή και νοτιότερα. Άλλωστε το ξέρεις καλά ότι αυτή εδώ την παρέα δεν την κάνουν οι πίτες αλλά η όρεξη για καλή παρέα και βόλτα στο βουνό! Μην μου πικρένεσαι και βόλτες θα υπάρξουν πολλές με επόμενη στο Βέρμιο εντός Μαρτίου όπως είπαμε σήμερα με τον Πάρη!
υγ. βρε συ! για την πίτα κάνεις έτσι? θα πω τον Πάλτογλου να σου στείλει μία ταχυδρομικώς!
skier78 έγραψε:Αντώνη αυτό που κατάλαβες εννοώ.......
η αλήθεια ειναι οτι δεν κατάλαβα και γι'αυτο ρώτησα.. οχι για να το παίξω έξυπνος αλλα για να μην παρεξηγηθώ..
skier78 έγραψε:Η πίτα όμως είναι θεσμός που ενημερώνουμε κάποια μέλη που υπολογίζουμε ότι το πιθανότερο είναι να παραβρεθούν και ας έχουν καιρό να γράψουν στο φόρουμ...... Και η ειρωνεία είναι ότι μόλις έμαθα ότι η κοπή της πίτας είναι Oρεινή Ναυπακτία συζήτησα με την Αντωνία να προτείνουμε να κόβουμε και μία Βόρεια Ελλάδα...................... Πικράθηκα
Η αληθεια ειναι οτι επι της ουσίας δεν υπάρχει(ή εστω υπήρχε) κοπή πιτας στην Β.Ελλάδα** και δεν ξεκινήσαμε το θέμα με κοπή πίτας αλλα με εκδρομή στον ... στην πορεία (εγω) πρότεινα αφού θα βρεθούμε να κόψουμε κ μια βασιλόπιτα ετσι για το καλό... Προσωπικά δεν θέλω να θεωρήσει κανεις οτι τον αποφύγαμε (ειδικά εσυ) ή κρατήσαμε κρυφό το ποστ.. κάποια στιγμή αναρωτηθήκαμε γιατι ο τάδε δεν δήλωσε ακόμη συμμετοχή αλλα τηλεφωνα μάλλον δεν έπεσαν.. Ελπίζω να μη μας κρατάς κακία οντως έσφαλα που δεν σε ειδοποίησα προσωπικά αλλα ειλικρινά δεν μου πέρασε απο το μυαλό οτι κάποιος μπορει να μην ειδε το πόστ..(τουλαχιστον το vitaraclub εχει καθημερινή κίνηση και κάποια πράγματα δύσκολα ξεφευγουν ειδικά με καθημερινη ενημέρωση οπως ηταν το εν λόγω θέμα) Προσωπικά θα έλεγα γεροί να ειμαστε κ εις άλλα με υγεία...
**οσο αφορά την βασιλόπιτα θα προτιμούσα οι επόμενες να γίνουν κάπου κεντρικά (μεταξύ Αθηνας κ Θεσσαλονίκης δηλ) ώστε να μοιραστούν οι αποστάσεις για τους περισσότερους και να μην έχουμε κ δευτερη πίτα στην Β.Ελλαδα..
SY2CJI Πάρτε τα "γαϊδούρια" σας και άιντε στα βουνά!!
Νάμαι και γω.... Ολα ανέβηκαν και είδατε τι κάναμε..., εκτός..????? Μας λείπει κάτι???? Φυσικά...., "το δώρο εξ ουρανού"..... το κτήριο του σχολείου του χωριού Φαιά Πέτρα που μας φιλοξένησε στη ..."μέση του πουθενά και της χιονοθύελας" για να ξεσταθούμε και να κοψουμε την πίτα μας τσιπουρομεζεδοχλαπακιάζοντας.....