Τι να πω και εγω με την σειρα μου ????
Ολα ηταν εξαιρετικα ..... απο την ιδεα του Μιχαλη!!! με το που το ανεφερε χωρις δευτερη σκεψη ειπα φυγαμε !!!! , τα παιδια που επιτελους γνωρισαμε!!!!!, την οργανωση !!!!! το ξενοδοχειο!!!!!, τον Δρυιδη (Σαμ) που μας τρελανε με το τσιπουρο του !!!!! τους τακους με τα υπεροχα ντοπια εδεσματα που ειχανε ετοιμασει οι κυριες!!!!! τα πειραγματα και τα γελια που ηταν ατελειωτα !!!!! τον Αλεξανδρο που κατα τις 2:30 το πρωι ηθελε νυχτερινη

!!!!! οι διαδρομες σε αυτους τους πανεμορφους τοπους που εχουμε και δεν τους ειχαμε δει απο κοντα ποτε!!!!!!
Δεν ξερω ποση ωρα μπορω να γραφω !!!! Εχω αφησει πολλα που δεν εχω αναφερει ,, αλλα ειναι ολα στο μυαλο μου καταγεγραμμενα !!!!!!
Ολα ηταν πανεμορφα ....
Ευχαριστουμε παρα πολυ για ολα οσα κανατε για μας, περασαμε τοσο ομορφα, που να ειστε σιγουροι οτι το ταξιδι ουτε που το καταλαβαμε!!!
Με την πρωτη ευκαιρια θα σας ξαναεπισκεφτουμε ειτε οικογενειακα ειτε Ινδιανικα

,,
αν και ειναι η σειρα σας τωρα !!!!! Απο εδω και μπρος βαφτιστικα
Τα μαυρα ψαλιδια και ..... νονος φυσικα ο Αλεξανδρος !!!!!
Το Vitara Club ενωνει την Ελλαδα!!!!, τους Ελληνες!!!!! , Βορα Νοτο Ανατολη Δυση δεν εχει σημασια!!!, γι αυτο ειμαι και εγω εδω ενεργος και περιφανος, που βρισκομαι σε αυτην την τεραστια παρεα !!!!!!
Εις το επανιδειν αδερφια !!