Καλημέρα σε όλους!! Χτες δεν είχα άλλες αντοχές να μπω να καταθέσω και τα δικά μου σχόλια, οπότε ασθενείς και οδοιπόροι απαλλάσσονται!
Το πρώτο που έχω να πω είναι ότι το πως "κατέληξα" να είμαι κι εγώ συν-διοργανωτής δεν το κατάλαβα!!

Τα εύσημα πάνε εξ'ολοκλήρου στον Αλέξανδρο για τη διοργάνωση, αλλά και στους φίλους που βοήθησαν το προηγούμενο διάστημα στις διερευνητικές και στον καθαρισμό της διαδρομής.

Επίσης και στα μέλη που βοήθησαν με τις πληροφορίες που έδωσαν για ξενώνες κλπ. Η αφεντομουτσουνάρα μου απλά ηγήθηκε του κονβόι την Κυριακή, μιας και την Τετάρτη 4/8 κάναμε με τον Αλέξανδρο όλη τη διαδρομή για το σκοπό αυτό. Δυστυχώς ενώ την Τετάρτη είχε ρίξει κάτι βροχούλες και την ευχαριστηθήκαμε, το Σάββατο (που είχε και τα ενδιαφέροντα κομμάτια) δε μας έκανε τη χάρη να έχει λίγο νεράκι... Πάντως και η σκόνη δεν ήταν και πολλή κι άξιζε τον κόπο η διαδρομή!
Γενικά, για άλλη μια φορά οι συμμετέχοντες ένας κι ένας, με τρελό κέφι, χαμόγελα ευχαρίστησης, βαθιές ανάσες οξυγονοποίησης πνευμόνων

, τα οποία σημαίνουν ακόμα μια επιτυχημένη εκδρομή σε τόπο απαράμιλλης ομορφιάς και περιβαλλοντικής αξίας!! Η επιτυχία βασίστηκε εκτός από την άψογη διοργάνωση από πλευράς Αλέξανδρου και στο γεγονός ότι οι συμμετέχοντες ακολούθησαν το πρόγραμμα και τις οδηγίες που δίνονταν, διότι τουλάχιστον το Σάββατο η διαδρομή ήταν μεγάλη και είχε και κάποια κομμάτια δύσκολα για τους περιπετειώδεις τύπους!
Προσωπικά ήταν η πρώτη φορά που επισκέφτηκα βουνά της Δυτ. Μακεδονίας και πραγματικά η ομορφιά τους ήταν ξεχωριστή!! Μετά τον αποχαιρετιστήριο καφέ της Κυριακής πήγαμε ΚΑΙ Βίτσι με τον Αλέξανδρο (νυχτέρι

) και είδα κι απέναντι τι παίζει!! (ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΡΑΜΑ!!!

). Τέλος κι ένα δημόσιο ευχαριστώ για τη φιλοξενία στο κολλητάρι μου! Να 'σαι καλά φιλαράκι και....

Σχολιασμός κλπ από μέρους μου θα πέσει με τις φωτό