Χαιρετω την παλιοπαρεα

σορρυ που δεν εγραψα αγαπητοι αλλα σημερα συνηλθα, δυστυχως φετος δεν μου βγαινουν οι εκδρομες, πρωτα η διασχιση και τωρα το διημερο, μαλλον αρχισε να καιγεται το μηχανημα και πρεπει να ριξω τις στροφες
Η παρεα μιλησε με ολους τους τροπους, για μενα αλλα και αρκετους απο εδω ειναι πολυ συγκεκριμενο και αναμενομενο αυτο που θα συναντησουμε, γιαυτο πεταμε και την σκουφια μας, αν βοηθουσαν και οι εποχες λιγο θα ημασταν καθε ΣΚ στο βουνο, ας οψεται ομως, που θα παει θα γυρισει
Τις μεγαλες ευχαριστιες μου πρωτα απ'ολα στον συνοδηγο μου και συνταξιδιωτη Φανη

φιλε μαζι σου πηγαινω και στην ακρη της γης
κατα δευτερον στον φιλο Κυριακο και την Βιβη, για την υπεροχη φιλοξενια τους, για την φοβερη τεχνικη διαδρομη, για την ενεργεια και την διαθεση να καθοδηγουν την παρεα στα δυσβατα μονοπατια του Τελεθριου, ψηλεα θα τα πουμε συντομα, αφησαμε πολλα δρομακια αριστερα-δεξια απατητα, βαζω λαστιχακι πιο γαντζωτο ακομα και ανηφοριζω
Φυσικα τα σεβη μου σε ολους οσους συμμετειχαν , με τετοια ομαδα μεχρι και ανταρτικο κανεις, ολοι καταπληκτικοι, ενας και ενας, κεφι στα υψη, αλλυλεγγυη ανταξια ανθρωπων που εχουν δεθει με αιμα, διαθεση παντα θετικη και ματια καθαρα που σου δειχνουν την ψυχη που κουβαλανε
Ποιος κολλησε ποιος δεν κολλησε δεν εχει σημασια, αυτο που μετραει ειναι πως καθε φορα ξαναγραφουμε αυτα τα λογια με το χερι στην καρδια
Τελος να ζητησω συγνωμη απο τον Νικο Σακκα και την Βικυ, ειχαμε κανονισει να μας περιμενουν Προκοπι για να γυρισουμε απο καντηλι, δυστυχως Νικολα οπς σου ειπα και στο τφ ημουν με πυρετο και σε αθλια κατασταση, επρεπε να γυρισω πισω, το μυαλο ηταν θολο και η κριση λανθασμενη, δεν μου εκοψε ουτα να συ πω να συναντηθουμε για εναν καφε, συγχωραμε φιλε θα επανορθωσω συντομα.Αυτα τα λιγα απο μενα
Ειστε ολοι καταπληκτικοι