Κατά τα φαινόμενα είναι γραφτώ αυτή την διαδρομή να την κάνω πρώτα μόνος μου.
Το Ιούλιο του 1991 χάσαμε τον δρόμο μαζί με ένα φίλο με ΝΙVΑ εξαιτίας μιάς απίστευτης καταιγίδας με χαλαζόπτωση και συνεχίσαμε για Ροβολίαρη – Ταρζάν (δεν λέω καλά είτανε και ‘κεί)
Δέκα χρόνια μετά το Μάρτη του 2001 με τον ίδιο φίλο, παρά λίγο να θαφτούμε στο χιόνι, μετά από ξαφνική χιονοθύελλα.
Δέκα χρόνια μετά από αυτή την χιονοθύελλα, δηλαδή στις 13 Μάρτη του 2011 ο Τάκης διοργανώνει την εκδρομή στην Βάργιανη.
Είπα: ’Μια του κλεφτή, δυό του κλεφτή, τρις και η κακή του μέρα’
Η εκδρομή ως γνωστόν ανεβλήθη λόγο ξαφνικής χιονοθύελλας……….
Αλλά και η χιονοθύελλα να μην ερχόταν, εγώ πηγαίνωερχόμουν στον Ευαγγελισμό για την μάνα μου. Νομίζω πώς ανέβαλα την συμμετοχή μου, μία μέρα πριν την αναβολή που έδωσε ο Τάκης.
Για αυτό δεν είμαι σίγουρος.
Το Πάσχα ήμουνα στα Σκροπονέρια Βοιωτίας και φαίνεται το αρνί ήταν πολύ βαρύ….

γιατί η ιατρική διάγνωση του χασάπης ήταν κάτι μεταξύ λουμπάγκο και ισχιαλγίας.
Αποτέλεσμα:
1) Αναβολή τριών ημερών, της επιστροφής μου στην Αθήνα.
2) Επιστροφή νύχτα για να αποφύγω την κίνιση.
3) Έμαθα τη σημαίνει να πατάς συμπλέκτη με το δεξή πόδι (τραβώντας τι τιμόνι με όλη σου την δύναμη) και να κάνεις τον σταυρό σου για το ποία ταχύτητα θα σου καρφώσει στο κιβώτιο η γυναίκα σου, που σημειωτέον δεν είναι αριστερόχειρας……..
Τα αντιφλεγμονώδη έκαναν δυστυχώς καλή δουλεία και εγώ σαν γνησίως Έλληνας τα παράτησα πρόωρα.
To αποτέλεσμα: Στο επόμενο post

Τελευταία επεξεργασία από vasilis k και Παρ Μάιος 06, 2011 3:46 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά