Έφαγε η μύγα σίδερο και το κουνούπι ατσάλι!!!
Έκαναν γυμναστική οι αναρτήσεις,και υπερωρίες τα αργά(όχι για όλους

)
Αντήχησαν τα Vitara στο Τελέθριο και οι φωνές, ''πάρτο λίγο αριστερά'', ''το νού σου δεξιά γιατί έχει το χαντάκι'', ''Κυριάκο,έλα γιατί κολλήσαμε ρε φίλε!'', ''που είναι ο Κοκκινοδημήτρης με τον εργάτη'', ''τι,πάλι ο Πάνος κάνει λασπόλουτρο;!!!!''

...........
...........''έχω πίτα,την έφτιαξε η μάνα μου'', ''ψήθηκαν τα κρέατα;'', ''έλα παιδιά,σε κανά δύο ώρες θα έχει γίνει η τηγανιά!!!!!''

, ''και τσίπουρο έχω από το χωριό!!!'' (το βράδυ)
Οι φώτο θα τα δείξουν ΟΛΑ!!!
Λάσπη να βάλεις και στις τσέπες που λέει ο λόγος,νεροφαγώματα με και χωρίς λάσπες και πεσμένα φύλλα,αρκετά τεχνικά κομμάτια,τα περισσότερα σε ανηφορίτσες!

..........
Όλα καλά,χωρίς ζημιές ευτυχώς!!!!!!!
Για να καταλάβετε.........
Υποτίθεται θα έπρεπε να ανέβουμε από αριστερά που είναι ίσωμα και όχι από δεξιά που έχει νεροφαγώματα μεγάλα, δεξιά και αριστερά, με στροφή αριστερή.
Αριστερά είχε τόση λάσπη και από πάνω φύλλα που έφτανες μόνο μέχρι την αρχή της ανηφόρας!!!
Βλέπετε που ο Κυριάκος τραβάει τον Πάνο

. Στην στροφή όμως πως ανεβαίνεις!!!
Από δεξιά λοιπόν (μας το έλεγε ο Κυριάκος)
Παίρνεις φόρα,πέφτεις στο δεξί νεροφάγωμα με τον πίσω δεξί τροχό,πετιέσαι απέναντι και πέφτεις στο αριστερό νεροφάγωμα,τσίτα το γκάζι βγαίνεις και αρχίζεις να παίρνεις την αριστερή στροφή με πολύ προσοχή για να μην φύγεις!!!
Εγώ κόλλησα μετά την στροφή και λίγο πριν το τελείωμα της ανηφόρας γιατί πάτησα πάνω στα φύλλα,πρόσφυση μηδέν. ΗΕΕΕΕΕΕLP!!!!!!
O Κυριάκος και ο Δημήτρης δούλεψαν υπερωρίες τα παιδιά,να είστε καλά!!!!!
Τον Κυριάκο τον λασπώσαμε από πάνω μέχρι κάτω τον άνθρωπο!!!!
Όλα ήταν δυνατά,ήταν άψογα!!!!!!
Θα την θυμόμαστε την εκδρομή για χρόνια!!!!!