Τελείωσε την τύχη μου πολύ γρήγοραααααα
Μια εκδρομή που για εμένα πρέπει να ήταν από τις καλύτερες που έχουν γίνει αυτού του είδους από την γέννηση του club!!!
Μια εκδρομή που τα είχε όλα και ήταν άψογα οργανωμένη μέχρι τέλους!
Μια εκδρομή που όλοι οι συμμετέχοντες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για άλλη μια φορά ώστε να περάσουμε τέλεια!
Μια εκδρομή που που μας πρόσφερε απλόχερα υλικό για όλες τις ανθρώπινες αισθήσεις!
Τι είδαν τα ματάκια μας,τι αρώματα και φύση μοίρισαν η μυτούλες μας,τι γεύσεις και αγαλίαση αυτό το τριήμερο!!!
Όλα οργανωμένα και κανονισμένα από τον Αλέξανδρο και τον Μιχάλη μέχρι τελευταίας λεπτομέριας
Τους αξίζει ένα τεράστιο ΜΠΡΑΒΟ για τον κόπο και το αποτέλεσμα για αυτήν την καταπληκτική εμπειρία που μας προσέφεραν :clap:
Τι να πρωτοπώ
Γέλια?Ακόμα νιώθω ένα σφίξιμο στο στομάχι από το γέλιο!
Τραγούδι και διασκέδαση?Με καραμέλες για τον λαιμό είμαι αφού έχει κλείσει από το τραγούδι
Φαγητό και τσίπουρο?Με malox μέχρι και σήμερα
Διαδρομές και ομορφιές?Απλά δεν υπάρχει αυτό που είδαμε
Οι φωτογραφίες και τα βίντεο όλων των παιδιών που θα ακολουθήσουν για πολύ καιρό

θα τα δείξουν όλα.Υλικό υπάρχει άυθονο για πολλές μέρες ώστε να το ζούμε όλοι ακόμα και για μερικές εβδομάδες μετά!!!
Τέλος να πώ ένα μεγάλο ευχαριστώ για το πλήρωμα του V6 που είμασταν συνοδοιπόροι σε αυτό το ταξίδι και όπως καταλαβαίνετε έγινε μια καμπίνα αυτοκινήτου που χοροπήδαγε από τα καμώματά μας
Κώστα Αλέξη
Αλέξη ευχαριστώ για την φιλοξενεία...αλλά ρε φίλε την επόμενη θέλουμε και ένα τραπεζάκι με βεντούζα για το ταμπλό για τον μεζέ ρε φίλε.Όλα τα κομφόρ έχουμε πλέον στα αμάξια το σημαντικότερο δεν έχουμε σκεφτεί.Τέλος οι βάση για το GPS...τραπεζάκι θα γίνει
SIAL και Mad4mud ευχαριστούμε για όλα
Σύντομα στο επανειδίν λίγο Βοριότερα αυτή την φορά
Μερικές φωτό από εμένα ακολουθούν...