panoshm έγραψε:Antonioz έγραψε:Προσοχή!! Αλλαγή σχεδίων!
Η κοπή της πίτας θα γίνει στο ξενοδοχείο Μύτικας το πρωί της Κυριακής.. περίπου στις 10:00
Ωχ ωχ ωχ.... υποψιάζομαι ότι κάποιο παιδάκι![]()
υπολογίζει πως θα γυρίσετε από την πρωινή βόλτα κατά το απόγευμα, γι' αυτό έβαλε να κοπεί η πίτα από το πρωί, για να έχετε όλη τη μέρα μπροστά σας
![]()
μέσα είσαι..

Κατα τα άλλα νομίζω τα πήγαμε αρκετά καλά!! πέρα της καλής παρέας και της καλής μάσας, είχαμε πολύ καλό καιρό με χιονισμένα τοπία!!
Όσοι ήρθαν με "αγριεμένες" διαθέσεις νομίζω γέμισαν μπαταρίες μιας και το Σάββατο έγινε ενας ψιλοχαμούλης ,ενω την Κυριακή το τελείωμα της βόλτας ήταν το πραγματικά κερασάκι της τούρτας*.. για τους υπόλοιπους που έμειναν πίσω το Σάββατο δεν έχω εικόνα για το πώς "είδαν" τα πράματα..
Το φλουρί της πίτας το έτυχε ο Βασίλης (vasilis146) ο οποίος ήρθε αυθημερόν(μας έφερε και την πίτα απο τον Πέτρο, ο οποίος τελικά δεν κατάφερε να παρευρεθεί), ενώ ο τυχερός της κλήρωσης (για δεύτερη χρονιά) ήμουν εγώ..

Αναφορικά με το διοργανωτής, ξαναλέω ότι δεν υπάρχει συγκεκριμένος διοργανωτής αλλά μια παρέα που "τρέχουμε" την εν λόγω εκδήλωση, την οποία πραγματικά θεωρούμε σαν δική μας!! ενδεικτικά και χωρίς να θέλω να μειώσω την δουλειά κάποιου(μιας και λίγο πολύ, όλοι οι τοπικοί συμμετέχοντες βάζουν πάντα, το μικρό αλλά χρήσιμο λιθαράκι τους) για την συγκεκριμένη "πίτα": εγώ σήκωσα το θέμα στο club, διοργάνωσα την κλήρωση(για τελευταία φορά) και τις σχετικές πληρωμές, ο Sial έκανε την διερευνητική, Ο Skier78 ανέλαβε την παραγγελία της πίτας, ο dims έκανε την επικοινωνία με τα ξενοδοχεία, ο A7Pilot επικοινωνίες με ταβέρνες και κοπή της πίτας, ο vasilis146 έκανε την μεταφορά της πίτας απο το Κλειδί στο Λιβάδι**.. Οι υπόλοιποι βοήθησαν στην επιλογή της τοποθεσίας, στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης για άλλη μια φορά με την παρουσία τους, στο φωτορεπορτάζ και στην καλή παρέα!!
Γι'αυτο αφήστε το διοργανωτής και πείτε ένα "ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ!!" ..μας αξίζει!!!

..και του χρόνου με υγεία παίδες!!
*..αν κ το έχασα, είδα στις φωτό αυτό που περίμενα

** ..α, κ ο fronteras έφερε το δεύτερο μαχαίρι και την τσιμπίδα(για να βγάζουμε τα κομμάτια της πίτας) απο την κυρία του ξενοδοχείου