από A7PILOT » Πέμ Φεβ 18, 2016 12:32 pm
Καλημέρα από Χαλκιδική
Φίλοι μου καλοί δυστηχώς αναγκάζομαι να αποσύρω τη συμμετοχή μου.
Από 26 έως και 29 Φεβρουαρίου έχουμε την Detrop2016 (Διεθνής έκθεση Τροφίμων και Ποτών) , όπου η ομάδα των Παραγωγών Αγουρέλαιου Χαλκιδικής Π.Ο.Π. συμμετέχει με δικό της περίπτερο , γευσιγνωσίες κλπ
Είμαι επιβεβλημένη η φυσική μου παρουσία....
Οσοι βρεθείτε Θεσνικη, "καλώς να ορίσετε.."
Καλά να περάσετε
Γιώργος
1.Antonioz................3...........ΠΣΚ...........Βαρνους.........τρικλινο.......οκ
2.l200.....................2...........ΠΣΚ...........βαρνους.........δικλινο...........ok
3.SIAL....................1+1?........ΠΣΚ...........Βαρνούς.........δίκλινο.........ok
4.Strantzalis k............2...........ΣΚ............Βαρνούς.........δίκλινο........οκ
5.ΗΛΙΑΣ...................4...........ΣΚ............Βαρνούς.........2xδίκλινα.....ok
6.George Paltoglou......3...........ΣΚ............Βαρνούς.........τρίκλινο.......ok
7.Ivan.....................2...........ΣΚ............Βαρνούς..........δίκλινο.......οκ
8.
9.
ΞΕΝΩΝΑΣ ΠΡΕΣΠΕΣ
1.steltan................2.........ΣΚ.............ΠΡΕΣΠΕΣ...........δικλινο........οκ
2.teo....................2.........ΣΚ.............ΠΡΕΣΠΕΣ...........δικλινο........οκ
ΑΛΛΟΣ ΞΕΝΩΝΑΣ
1.dims...................2...........ΠΣΚ..........Αγ. Γερμανός.......δικλινο.......ok
2..SAM ...................2............ΣΚ...........Aγ.Γερμανός.......δίκλινο........οκ
3
4.
ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ
ΜΕΛΟΣ....................ΑΤΟΜΑ.....
1.Κώστας Σ.................2
2.Pantelisdiam............2
3.Νικος Χριστακης.........2
4.