Παρακαλω προσοχη στα παρακατω θεματα:
1) Εξοπλισμος για χειμερινη διαβιωση στη φυση και καλα εξοπλισμενα οχηματα, τουλαχιστον ΑΤ, ιμαντας και φτυαρι, δεστρες, αδιαβροχο, γαλοτσες, δευτερη αλλαξια ευκολα προσβασιμη, η Βορειος Ευβοια φημιζεται για την εξαρετικη και πλουσια λασπη της
2) Για φαγητο θα ψησουμε στην κατασκηνωση, στοχος μας ειναι να φτασουμε με 2-3 ωρες φως ωστε να στησουμε με την ησυχια μας , να αναψουμε φωτια και να ψησουμε τους μεζεδες μας, ο καθενας θα κανει την δικη του προετοιμασια σε κρεατα, καρβουνα ψησταρια.
3) Επειδη ειναι αμφιβολο να βρουμε διαθεσιμα ξυλα και ποσο μαλλον στεγνα θα παρακαλεσω ολοι να εχουμε καυσοξυλα μαζι μας, απο ενα τσουβαλι ανα αυτοκινητο ωστε να ειμαστε ανετα, οταν θα αναψει η φωτια για τα καλα βαζουμε και βρεγμενα που πιθανον θα βρουμε.
δεν εχω φτιαρι αλλα εχω κασμα....κανει???
1. dpol - kfanis--------------------------------------------------------------------OK
2. panoshm - pete saraganidas--------------------------------------------------ok
3.nipa
4.antonis1627 50/50
5.theo_ts-------------------------------------------------------------------------- Οκ
6.κυριακος-βιβη...................................................................ok
7.TomSter ....(δεν χανονται αυτα, θα κανω το παν να ερθω)!!!!
8.red-jim...........................................................................ok
9.kaliakouda-GEORGE B
10.DENNISLA 50-50 (θα ενημερωσω οσο ποιο γρηγορα μπορω για το οκ)
11.takis l.
12.gvgas----------------------------------------------------------------------------OK
Αναπληρωματικές θέσεις
1.sumi...............................................................................OK
2.vitaroulas - alex_galloper..................................................waiting
3.nikos sakkas
4.ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ
5.Sniper---------------------------------------------------------------------------OK
...ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ....ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ...ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΑ 'ΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΕΚΕΙΝΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ....
ΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΦΥΓΩ ΑΠ'ΤΗΝ ΖΩΗ....ΤΗΝ ΕΓΝΟΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΩ...ΚΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΕΧΕ....ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΩ!!
(για τον γιο μου τον νικολα)