Στο δωμάτιο του Γιάννη θα μπούμε εγώ και ο Νίκος-Nipa,που έχει και δύο κρεβάτια
1.DENNISLA + ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ!!…………………………............. 4....................................................σπιτι μου
2. Dpol.........................................................2....................................................Ισαραϊκο 1
3.vitaroulas...................................................2.....................................................Ισαραίϊκο 1
4.fteriel
5.kfanis-------------------------------------------------------3----------------------------------------------------Iσαραίϊκο 1
6.ΓΙΑΝΝΗΣ33 (με πιεση)!!!!!!!!!!!!!!!!.................1-2......................................................(τριπολη σπιτι μου)
7.theo_ts
8.red-jim
9.ALEXGV............................2.............................................................................Iσαραίϊκο 2
10.gvgas.......................................................2....................................................Ισαραικο 1
11.takis l. .....................................................1....................................................Ισαραικο 1
12.nipa ........................................................1.................................................... //
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ:
1.TomSter 50/50
2.