Προς αποκατάσταση της αλήθειας
Ποτέ δεν κόλλησα και ήρθε ένας βοσκός και είπε μια χαζομάρα και την υιοθετήσανε, δεν φτάνει που τους άνοιγα το δρόμο με κοροιδεύανε κιόλας

Στην ουσία τώρα
Ήταν μια εκδρομή που μας γέμισε Χρώματα και την οποία παραλίγο να μας κλέψει ο άνεμος!
Όσοι δεν έκαναν πίσω και είχαν την υπομονή να περιμένουν μέχρι το πρωί της Κυριακής θέλω να πιστεύω ότι ανταμείφθηκαν όπως εγώ!
Να πω ότι φοβήθηκα για την έκβασή της γιατί βγαίνοντας από το καράβι στα πρώτα 100μ. κόντεψα να κολλήσω
Το πρόγραμμα βέβαια άλλαξε αναγκαστικά και η συνέχεια καταπληκτική, δεν θα σας κουράσω με άλλα λόγια αφού ο Μωραίτης τα είπε όλα, πάμε λοιπόν με την φωτοιστορία και αργότερα με τα βίντεο που πρέπει να δουλευτούν

- Λίγο μετά το παραλίγο κόλλημά μου, αυτό θα το δείτε σε βίντεο, βγαίνουμε άσφαλτο και παίρνουμε το περιφερειακό για Πλατανιστό

- Πάγος, προσοχή ιδιαίτερη

- Δυσκολεύουν τα πράγματα

- Αρχίζει και χιονίζει, εδώ είχαμε σύσκεψη και αποφασίστηκε να συνεχίσουμε για Κάβο Ντόρο και ότι γίνει!

- Εδώ πλέον είμαστε έξω από τον Αντιά και οι ελπίδες μας να φτάσουμε στο Κάβο Ντόρο έσβησαν, δεν το ρισκάραμε να συνεχίζαμε αφού οι ντόπιοι μας μίλησαν για πολύ πάγο στο γυρισμό, ήταν 2.45μμ και η θερμοκρασία ήδη ήταν στο μηδέν

- Οπότε αποφασίσαμε να παίξουμε λίγο με το χιόνι σαν παιδάκια και εμείς, χιχι

- Εδώ κάπου συναντήσαμε και τον βοσκό από τον Κόμητο ο οποίος και μας έδωσε συνέντευξη μιλώντας σφυριχτά, αυτό σε βίντεο φυσικά, μπορεί τελικά να μην φτάσαμε εκεί που θέλαμε αλλά το Θεματικό μέρος της Εκδρομής ολοκληρώθηκε!!

- Ξεπρόβαλε και η Κατερίνα, τσα!

- Αναστροφή και ο Μωραίτης Αρχηγός, φτουυύ κόλλησε διακρίνεται εμπρός δεξιά, GEORGE B ανέλαβε, χαχαχα
Συνεχίζεται..