Μία πολύ ωραία εκδρομή, με πολλά απρόοπτα "ΟΛΟΙ ΠΙΣΩ", που διασκεδάσαμε πάρα πολύ και χρειαστήκαμε όλες τις "οδηγικές" μας ικανότητες αλλά και τις δυνατότητες των καταπληκτικών αυτοκινήτων μας.
Ας τα πάρουμε όμως με τη σειρά με μερικές φωτό

- Από την πρωινή συγκέντρωση στο ΣΕΑ Μεγάρων
Το πρώτο "ΟΛΟΙ ΠΙΣΩ" έγινε αφού καλύψαμε την ομολογουμένως τεράστια απόσταση σε χώμα, των 710 μέτρων.
Εκεί συναντήσαμε ύψος χιονιού περίπου 1 μέτρου. Τα 5 προπορευόμενα αυτοκίνητα,στην προσπάθεια παράκαμψης, έρριξαν κυριολεκτικά "βουτιά στο γκρεμό"

στα δεξιά.

- Ο ΔΙΑΣ ...αγναντεύοντας πού κατεβήκανε!!!
Διέξοδος όμως δεν υπήρχε, και ...ξεθάφτηκε το τσεκούρι του πολέμου
.....και άλλα "πολεμοχαρή" (εργάτες, ιμάντες, ναυτικά, τροχαλίες, φτυάρια κλπ κλπ)
Υπάρχει ακριβής βιντεοκαταγραφή, που ...θα προβληθεί τον Σεπτέμβριο!!!

(καλά μη βαράτε...ανεβαίνουν!!!)
Αφού, ...μετά κάποιες ώρες ανεβήκαμε όλοι επιτυχώς, φτάσαμε στη λίμνη Δασίου, από τον άλλο δρόμο.
Η κατάβαση, είχε θεόρατα νεροφαγώματα και κατέβηκαν όλοι πλην NV! (και ανέβηκαν όλοι, δύσκολα μεν αλλά χωρίς έξωθεν βοήθεια)

- Σε παράταξη στη λίμνη Δασίου.
Μετά η διαδρομή είχε κάποια αρκετά δύσκολα περάσματα...

- ....και στο είπα Σταύρο..."μούκοψες" το κεφάλι
Ο δρόμος της επιστροφής είχε και άλλα απρόοπτα,και πιάσαμε δουλειά...
Όμως, πιό κάτω υπήρχε και άλλο ανυπέρβλητο εμπόδιο...

- ...τρύπα- καταβόθρα!!! στη μέση του δρόμου!
Οπότε πάλι στο γνωστό..."ΟΛΟΙ ΠΙΣΩ"

Αφού αποχώρησαν όσοι είχαν πρόβλημα χρόνου, επισκεφτήκαμε την "Παναγία των Βράχων"

- ....ο άξιος "συγκυβερνήτης" μου ΚώσταςGal

- ...Σταύρος 4x4 εκπλήρωσε το τάμα του!
Καταλήξαμε σε ταβέρνα στο Μεσσηνιό.
Η επιστροφή στο σπίτι άργησε αρκετά, εγώ γύρισα σχεδόν 2:00, γιαυτό και η καθυστέρηση στην ανάρτηση των φωτό!
Ήταν μιά πολύ ωραία βόλτα, με πολλά τεχνικά περάσματα.
Θα δείτε αρκετά βίντεο από το κινητό μου, αλλά δυστυχώς ούτε ένα από την dashcam, που έμεινε από ...μνήμη και τα καπάκωσε όλα