Eδώ είμαι και εγώ.Εχθές δεν υπήρχε κουράγιο ούτε λέξη να γράψω για την όμορφη εξόρμηση που κάναμε με τα φιλαράκια.
Ήταν όλα πανέμορφα.Δεν μπορώ να πώ και πολλά πράγματα καθώς τα είπε ο Νίκος και οι υπόλοιποι συμμετέχοντες με τον καλύτερο τρόπο.
Φοβερό τοπίο,συνδιασμός δυσκολιών και εναλλακτικών διαδρομών(αν όλα ήταν βατά θα έχανε την γοητεία της μια τέτοια εκδρομή),άψογη παρέα,γέλιο μέχρι δακρύων,καλό φαγητό(Λουκούλιο

στον Λούκουλο στην Κατω Δαβιά)και επιστροφή με τις γνωστές πλέον ατάκες και τον ''Φώτη'' δηλαδή τον Λευτέρη δηλαδή τον ΑRTSI που θα πάρει τφ τον Φώτη

μπάχαλο με λίγα λόγια μεσά στις συχνότητες των cb με προτοστάτη ποιον άλλο τον ένα και μοναδικό αρχηγό και διοργανωτή της εξόρμησης k a l i a k o u d aaaaaaaaa!!!!!

.
Εγώ τέλος θα ευχαριστήσω έναν έναν για την άψογη παρέα και συνεργασία για μια ακόμα φορά τον Γιώργο,τον Νίκο,τον Σίμο,τον Λευτέρη, τον ΚώσταV6, τον Κώστα(ΖΗΡΕΙΑ), ΤΟΝ Δημήτρη και τον Αντώνη

Πάντα τέτοια και να και μερικές φωτό από εμένα.
Ανεφοδιασμός λίγο πρίν το Λεβίδι
Πατάμε χώμα και στο βάθος ''κήπος''
Τελευταίος έλεγχος και ακούμε στα cb ''παλλικάρια μου πάμε''από τον kaliakouda
Σίμος,απλά άψογος!
Άλλο ένα δέντρο μας σταμάτησε,όχι για πολλή όμως
Ο Κώστας ενώ μας χαλάει το BERNABEOU!!!!
Τέτοιες εικόνες από φύση συνέχεια.Εδώ κάπου πρός Αλωνίσταινα
Τα εργαλεία μας,το τοπίο με την ομίχλη να πέφτει και ενα ψηλό χιονονερο συνέθεσαν την τελευταία φωτογραφία πρίν την μάσα.