Πριν ξεκινήσω την περιγραφή - εντυπώσεις από την εκδρομή μας θα ήθελα να πω ένα τεράστιο
ευχαριστώσε όλους για το ενδιαφέρον τους στο πρόβλημα μου αλλά ιδιαιτέρως στους
Νίκο char,
Κωνσταντίνο Ζήρεια,
Δημήτρη dpol Και
Νίκο Μωραίτη για την απίστευτη βοήθεια που μου έδωσαν και έμειναν μαζί μου μέχρι τελευταίας στιγμής που βρέθηκε λύση για την βλάβη που μου προέκυψε
Είστε το καλύτερο παράδειγμα για αυτό που εκφράζει αυτό το club....ομαδικότητα, αλληλεγγύη, βοήθεια και πάνω από όλα...
πάρα πολύ καλοί φίλοι

Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ επίσης προς την Ινώ (Κυρία Ζήρεια) για την πολύ ζεστή φιλοξενία της
Ξεκινώντας για την εκδρομή λοιπόν και αφήνοντας πίσω μου το θεματάκι που προέκυψε με το αυτοκίνητο μου, το πρώτο πράγμα που θα έλεγα είναι ότι επιτέλους και μετά από καιρό είδα μια άσπρη μέρα!!!
Η παρέα καταπληκτική και τα μπράβο ατελειώτα προς όλους για την συμβολή τους στο να περάσουμε τόσο τέλεια!!! Το μεγαλύτερο μπράβο όμως πάει στον διοργανωτή μας τον Κωνσταντίνο για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση της καταπληκτικής αυτής εκδρομής!!!
Εικόνες πανέμορφες....μέσα στο απέραντο λευκό να φωτίζουν τα συναισθήματα μας.....
Ανάσες παγωμένες αλλά και τόσο γεμάτες να μας δίνουν δυνάμεις......
Χαμόγελα παντού και όμορφοι άνθρωποι να μας συντροφεύουν....Η απόλυτη αρμονία ενός ζεστού ήλιου με την παγωνιά του χιονιού!!!Η εκδρομή μας από την αρχή έδειχνε ότι θα περάσουμε πανέμορφα... από την πρώτη μας λασποβόλτα στο δάσος της Βελίνας εως και το τελευταίο μας τσιπουράκι στην παγωμένη λίμνη Δασίου.....
Η φύση είχε στολίσει από μόνη της τα έλατα με τα καλύτερα στολίδια!!!Τα αυτοκίνητα μας στο φυσικό τους περιβάλλον!!!Άνθρωποι χαμογελαστοί και χαρούμενοι!!!

- Δεξιά Ζήρεια - αριστερά f_tasos

- Nipa

- V@gelis

- ALEXGV

- Dpol - ΜΩΡΑΙΤΗΣ

- f_tasos
Το club μας ψηλό και περήφανο σαν τις βουνοκορφές που πατάει!!!Δυστυχώς για εμένα το τελείωμα της εκδρομής μας, μου φύλαγε ένα δυσάρεστο γεγονός....
Ενώ είχαμε παρκάρει στο χιονοδρομικό κέντρο Ζήρειας για ένα καφεδάκι και ξεκινώντας για την επιστροφή, βάζοντας μπρος τον κινητήρα ακούστηκε ένα σφύριγμα και χτύπος στον χώρο της μηχανής και μου έσβησε η μηχανή.
Ανοίγοντας το καπό είδαμε όλοι το λουρί του δυναμό να έχει ξυριστεί σχεδόν στην μέση και το κομμάτι που αποσπάστηκε από πάνω του, είχε γίνει ένα κουβάρι!
Μιας και το αυτοκίνητο είναι μέσα στην εγγύηση ακόμα, πήραμε την δωρεάν οδική βοήθεια που προσφέρει η suzuki για να έρθει και το αμάξι στην Αθήνα μιας και δεν έπαιρνε μπροστά και η απάντηση τους ήταν -Άργος η Ναύπλιο μόνο-!!!
Εκεί ήρθε η πολύτιμη βοήθεια των παιδιών που προανέφερα και η σταθερή μπάρα ρυμούλκησης που είχε ο Νίκος char μαζί του και με πολύ δυσκολία με μετέφεραν σε ασφαλές σημείο στο Κιάτο για να μπορέσω να βγάλω μια άκρη για την επισκευή του αυτοκινήτου.
Σήμερα ξεκινώντας το πρωί άρχισαν τα τηλέφωνα μαζί με τον Κωνσταντίνο (Ζήρεια) για να βρούμε μια άκρη για το που θα πάει το αμάξι και την πιο γρήγορη επισκευή του και πέφταμε συνέχεια σε έναν τοίχο.... λουρί καπούτ και σε Ναύπλιο και σε Κόρινθο! Μόνο κατόπιν παραγγελίας και αυτό για την επόμενη μέρα. Οπότε και με τα πολλά αποφασίστηκε η μεταφορά του με άλλη εταιρία εδώ στην Αθήνα για την επισκευή του...
όπου και τέλος καλό και όλα καλά!!! Να είστε όλοι καλά και σας ευχαριστώ πολύ για όλα!!!!