Angelos έγραψε:Όποιος πέσει θύμα τον μπλόκων θα αναθεωρήσει τις απόψεις του όσο αφορά τον τρόπο διαμαρτυρίας τους.
Είναι ελεεινός, απαράδεκτος, αντισυνταγματικός , χουντικός, you name it.....I claim it.
Απλά σας εύχομαι να μην σας τύχει να εγκλωβιστείτε σε μπλόκο και να μην έχετε επιλογή ούτε μπροστά, ούτε πίσω και να δαγκώνετε το .... σας από το κρύο. Kαι δεν μιλάμε για 1 και 2 και 5 ώρες.. μιλάμε για πολλές μα πολλές ώρες... και αυτοί να γλεντάνε και να ψήνουνε , γιατί ούτω σι άλλος λόγο καιρού και εποχής δεν θα κάνανε και τίποτα άλλο.
Και εγώ ελεύθερος επαγγελματίας είμαι και όπως σχεδόν όλοι πια οι επαγγελματίες πέρα των πολιτικών / δημ υπαλλήλων αδικούμαι για πάρα πολλά θέματα σε καθημερινή βάση, δεν μπορώ να κάνω απεργία, τι πρέπει να κάνω δηλαδή, να πάω να κλείνω τους δρόμους και να ταλαιπωρώ τον κόσμο?
Πλέον το να ζει ο ένας εις βάρος του άλλου αποτελεί και θεωρείται "δικαίωμα", στη Ελλάδα...
Αίσχος.
Καλό θα ήτανε για να μην το φάμε όλοι το μανίκι, να δημιουργήσουμε μια θεματολογία την οποία θα ενημερώνουμε με νέα όσο αφορά τις περιοχές και τους δρόμους στους οποίους γίνανε μπλόκα.
Με POIS και Screenshots από το Google Earth πιστεύω οτι μπορεί να γίνει πολύ καλή δουλειά και ενημέρωση έτσι ώστε να αποφύγουμε την ταλαιπωρία.
Πιστέψτε με δεν θέλετε να εγκλωβιστείτε σε μπλόκο.
Ο φίλος Άγγελος είπε πολλές αλήθειες !
Είναι γεγονός ότι κάποιοι από εμάς δεν έχουμε την δύναμη να εκβιάσουμε καταστάσεις και να διεκδικήσουμε τα δικαιώματά μας όπως οι αγρότες !
Δεν λέω ότι έχουν άδικο οι άνθρωποι , απλά ο τρόπος που επιλέγουν να πετύχουν τα αιτήματά τους συμφωνώ ότι είναι απαράδεκτος !
Δηλαδή εμένα που μιά ζωή με κυνηγάνε και μιά ζωή μαθαίνω από τις ειδήσεις ... ότι είμαι φοροφυγάς , τι πρέπει να κάνω ?
Μαθαίνω ότι ανήκω στην πιό σταμπαρισμένη κοινωνική ομάδα , που όχι μόνο δεν προσφέρει τίποτα , αλλά ζει για να ζημιώνει το φοβερό και τρομερό κράτος , μη καταβάλλοντας τους προβλεπόμενους φόρους !
Τι πρέπει να κάνω όταν κάθε δίμηνο μου έρχεται το ραβασάκι του ΤΕΒΕ και έχει αύξηση 40 με 50 Ε κάθε φορά , φτάνοντας αισίως ... σχεδόν τα 800Ε το δίμηνο ? Μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι όταν πάω προχθές να θεωρήσω το βιβλιάριο υγείας της οικογένειάς μου και βλέπω ουρά 200 άτομα και από μέσα να δουλεύουνε 3 και παραδίπλα να κάθονται και να συζητάνε 5 !!! Αλλά τι να κάνω ???
Και δεν είμαι μόνο εγώ , αλλά πολλές χιλιάδες επαγγελματιών όπως παραπάνω ο φίλος Άγγελος , που δυστυχώς δεν έχουμε βαρέα οχήματα , τρακτέρια , ρυμούλκες και αλλωνιστικές μηχανές για να καταλάβουμε τις εθνικές οδούς !!!
Είναι και πολλά άλλα που μας βασανίζουν , αλλά ... από που να αρχίσω και που να τελειώσω .......