Και εδώ, όπως και στους Ολυμπιακούς αγώνες, η βοήθεια των εθελοντών θα είναι σημαντική για να αποδείξουμε για ακόμη μια φορά, οτι ο λαός όταν θέλει μπορεί να κάνει θαύματα. Οσοι λοιπόν πιστεύεται οτι μπορείται κάτι να προσφέρετε μπορείτε να δηλώσετε την συμμετοχή σας στην ιστοσελίδα της Ελληνικής επιτροπής www.specialolympicshellas.gr . Και ίσως να συναντηθούμε και εκεί

Θερμή παράκληση,. Το πόστ αυτό είναι καθαρα ενημερωτικό. Θα παρακαλούσα συνεπώς να αποφύγουμες σχόλια και κριτικές για τους Ολυμπιακούς του στύλ, ξοδεύτηκαν πολλά λεφτά, τα έργα είναι άχρηστα, οι εθελοντές είχαν κακή μεταχείριση κτλπ. Ημουν εθελοντής και στους Ολυμπιακούς και στους Παραολυμπιακούς. Και επειδή ήμουν όδηγός αρχηγού αποστολής πολλές φορές ήμουν στον δρόμο απο τις 6 το πρωί έως αργά το βράδυ. Εγω το επέλεξα και ήθελα να το κάνω. Κανένας δεν με πίεσε. Τις μέρες εκείνες, αισθάνθηκα περήφανος που ήμουνα Ελληνας, γιατί πραγματικά η συμπεριφορά όλων μας είχε αλλάξει σε όλα. Ηταν εκείνο το γονίδιο που οταν θέλουμε κάνουμε θαύματα. Μετά ήρθε βέβαια το γονίδιο του όλα τα κάνουμε σκ@τ@ . Οι εγκατατάσεις εγκαταλείφθηκαν στην τύχη τους,. δεν εκμεταλευτήκαμε σωστά τα ωφέλη και το πρόσωπο της χώρας, αλλα τις κυβερνήσεις μας εμείς τις εκλέγουμε

Συγνώμμη για το λογίδριο αλλα ήθελα να αποφύγω τα περιττά σχόλια και τα είπα όλα μόνος μου