Σε ένα μονοπάτι εκτός δρόμου στη Σαλαμίνα πέσαμε δεξιά με κλίση σε σαθρό έδαφος…
Όλη η οικογένεια μέσα…Μαμά-Μπαμπάς-2 κορίτσια 4 ½ …
Ιστορικό…
Από μια (κάποτε) απομονωμένη παραλία ανηφορήσαμε σε ένα μονοπάτι (που το είχαμε περάσει αρκετές φορές στο παρελθόν) για να κόψουμε δρόμο προς μια άλλη παραλία, στην πίσω πλευρά σχεδόν…
Σε ένα δευτερόλεπτο απροσεξίας / αφηρημάδας (παρά τις προτάσεις για να γυρίσουμε πίσω) και οι σκέψεις του στυλ που «πάμε με την οικογένεια μέσα στα κατσάβραχα» για περιπέτεια, έκανε μια πλαγιολίσθηση προς τα δεξιά σε σαθρό έδαφος και συνεχώς σε κάθε ευαίσθητη προσπάθεια να βγούμε, έπαιρνε μεγαλύτερη κλίση προς τα κάτω μονόπατα με κίνδυνο να ντελαπάρει...
Πυροσβεστική αστυνομία κλπ.., αδυνατούν να καλύψουν τέτοια περιστατικά.
1η απόπειρα με 1η χαλαρά, το GV έπαιρνε κλίση προς τα δεξιά.
2η απόπειρα με όπισθεν εκεί που θα έβγαινε, για 10εκατοστά, έπεσα πάνω σε ένα πεύκο, σπασμένος προφυλακτήρας και βάση του.
Η απόφαση ήταν να κατέβουμε στην παραλία και να βρούμε βοήθεια μέχρι να έρθει κάποια υποστήριξη περίπου ~600μ κακοτράχαλος δρόμος, λιοπύρι…
Εκεί βρέθηκε ο 1ος άγνωστος άνθρωπος – λουόμενος εθελοντής.
3η απόπειρα, με τον 1ο άγνωστο άνθρωπο – λουόμενος εθελοντής (μέχρι στιγμής) που σπατάλησε την Κυριακή του για έναν άλλο άγνωστο (εμένα), πάλι έπαιρνε κλίση προς τα δεξιά…
Στο μεσοδιάστημα μέχρι να φτάσει ο άγνωστος άνθρωπος από ΠΟΒ4Χ4 ήρθαν οι φίλοι από Πέραμα με GV για υποστήριξη…
Δέσιμο απο τις κολώνες για να μην ντελάπαρει... Και σενάρια ...
4η απόπειρά, με τον 2ο άγνωστο άνθρωπο (μέχρι στιγμής) από την ΠΟΒ4x4 ήρθε με το Jimny και βγήκε επιτέλους
Λάθη:
1. Υπερεκτίμησα τις δυνατότητες (δικές μου και GV)
2. Όχι ελαστικά εκτός δρόμου
3. Δεν υπήρχαν ιμάντες, κρικο-παλαγκο, γάντια, κλπ
4. Όχι ασύρματος,..
5. ΟΧΙ μπαταρία στα 3 κινητά…
6. Όχι ενημέρωση σε κάποιον για την πορεία μας
7. 1 αυτοκίνητο μόνο του
8. Παντόφλες, ενδυμασία παραλίας, κλπ…
9. …
10. ..
11. .
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Αντώνη – Δημήτρη – Δημήτρη – Βασίλη
Και βέβαια ευχαριστώ στην γυναίκα μου και στα κορίτσια μου που στάθηκαν γενναία..!
ΥΓ
1.Σαν πρωτάρης ο .....
2. Εκει σου έρχονται όλα στο μυαλό και αντιολαμβάνεσαι ότι τίποτα δεν είναι αρκετό για διανυκτέρευση...
3. Οι φωτογραφίες χάνουν την εικόνα της "περιπέτειας" και της επικυνδυνότητας
4.
https://www.facebook.com/groups/6807074 ... oup_header

- vc123.JPG (133.83 KiB) 6925 προβολές