. - Το ερρώτημα μου είναι αν έχει δουλέψει καποιος κάποιο τέτοιο μηχάνημα για να μου συστήσει. Σίγουρα υπάρχουνε τιμές απο 20 μέχρι 250 Euro επαγγελματικά αλλά εγω θα κάνω ερασιτεχνική χρήση
Για όσους δεν ξέρουνε τι είναι απλά λέω οτι μετράει την απόσταση από το μέταλο άρα το πάχος της βαφής. Αν δίχνει παντου στο αμάξι το ίδιο νουμερο τότε αυτό είναι καλό. Αν ομως δίξει άλλο νούμερο τότε εκεί έχει γίνει βαφή άρα και επισκευή.
Benetech GM200
.
Τελευταία επεξεργασία από sw1ive και Κυρ Νοέμ 08, 2020 1:56 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
- Μπροστά Kayaba EXCEL-G μαύρα και πίσω Kayaba GAS-A-JUST Ασημί - Μπροστά και πίσω ελατήρια CS Germany +6cm - Προσθήκες Ελατηρίων +3cm και Body-Lift +4cm - Λάστιχα Malatesta Kobra Mud 205/80/16 +2cm - Πλύμνες (AVM) Ελευθέρου Τροχισμού - Δύο ποδιες για προστασία κινητήρα και μετάδοσης - CB Albrecht AE 6110 κεραία Midland ML145 13 gain Db
Υπάρχουν διάφορες «ποιότητες» όπως λες, ακόμα και κάποια που τα καλιμπράρεις πριν τη χρήση. Συνήθως τα απλά μετράνε μόνο όταν από κάτω υπάρχει λαμαρίνα οπότε φτερά, προφυλακτήρες κτλ δεν θα μπορείς να τα μετρήσεις.