Πρώτος Έλληνας και 20ος γενικής είναι ο Θέμης Χαλκιάς με Mitsubishi Lancer EVO IX.!!!
Οσο για τον Αθανασούλα,και σπασμένο ψαλίδι και κάταγμα στον καρπό; Σίγουρα δεν είναι η χρόνια του!!! Αλλά όπως είπε ο ίδιος: ''Του χρόνου πάλι να είμαστε καλά θα επιστρέψουμε!"
Μιά φώτο του Κουμπίτσα με το Citroen DS3 για να καταλάβουμε τις συνθήκες οδήγησης σε μερικά σημεία!!!
Την πρώτη του νίκη στην Ελλάδα πανηγυρίζει ο Γιάρι Μάτι Λάτβαλα!!! Ο Φιλανδός οδηγός της Volkswagen τερμάτισε πρώτος τον αγώνα με διαφορά 1:50 από το δεύτερο Ντάνι Σόρντο (Citroen DS3).
Λατβαλα.jpg (50.67 KiB) 4447 προβολές
Στη ράμπα του τερματισμού ο Λάτβαλα δήλωσε: «Απίστευτο. Η πρώτη μου νίκη με τη VW. Νιώθω φοβερά. Είναι πολύ ωραία που νίκησα εδώ. Πριν από 10 χρόνια έτρεξα για πρώτη φορά εδώ στο WRC και μου πήρε 10 χρόνια να κερδίσω. Σήμερα το πρωί άρχισα να σκέφτομαι τη νίκη, η σημερινή μέρα ήταν ατελείωτη». Ήταν η 8η νίκη του στο WRC και η πρώτη με τα χρώματα της VW.
Από την πλευρά του ο δεύτερος νικητής Ντάνιελ Σόρντο με το Citroen DS3 συμπλήρωσε: «Καταπληκτικό σαββατοκύριακο. Δεν είχαμε προβλήματα και η θέση του πόντιουμ θα μου δώσει περισσότερη αυτοπεποίθηση».
Στο χαμηλότερο σκαλί του βάθρου θα ανέβει ο Τιερί Νεβίλ (Ford Fiesta RS), καταλαμβάνοντας την 3η θέση: «Ένα καλό σαββατοκύριακο για μας, δεν κάναμε λάθη, κάναμε καλούς χρόνους, διατηρήσαμε τη θέση μας. Η τελευταία ειδική ήταν λίγο πονηρή. Κάποια στιγμή νόμιζα πως είχαμε κλατάρισμα, και έκοψα λίγο, αλλά κατάλαβα ότι όλα ήταν καλά και πίεσα περισσότερο».
Πρώτος ανάμεσα στους Έλληνες ολοκλήρωσε τον αγώνα ο Θέμης Χαλκιάς, στο τιμόνι ενός Mitsubishi Lancer EVO IX. Τερμάτισε στην 22η θέση της γενικής.
R.A.1.jpg (217.43 KiB) 4447 προβολές
R.A.2.jpg (210.13 KiB) 4447 προβολές
Συνεπής στο ραντεβού του με την ιστορία Ο Χάρης Καλτσούνης. Ο πολύπειρος οδηγός συμπλήρωσε 40 εκκινήσεις στο Ράλι Ακρόπολις, «πάντα με Opel» όπως μας τόνισε στη ράμπα του τερματισμού!!!!
Να είμαστε καλα κ του χρόνου!!
TAKIS L. έγραψε:Τα αποτελέσματα μπόρουμε να τα βλέπουμε
Συγχαρητήρια σε όλα τα Ελληνικά πληρώματα για τη συμμετοχή πρώτα απ'όλα και για τις όποιες διακρίσεις φυσικά! Το Ακρόπολις πρέπει να συνεχίσει να έχει Ελληνικό χρώμα!
Grand Vitara 1.6 3D (2002) ---- GFi LPG system Ποτέ μην υπερεκτιμάς τις ικανότητες τις δικές σου ή του GV σου!!