Μπράβο στην παρέα που αντέχει σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς και καταφέρνει να περνάει καλά κάθε φορά που συναντιέται!!!
Όταν έμαθα πως την βδομάδα 25-30 θα πρέπει να είμαι Αθήνα για κάποια ιατρικά θέματα, αμέσως κοίταξα αν ο Μωραίτης έχει βάλει καφέ...
Αν και ήμουν λίγο κάπως με την όλη κατάσταση που πέρναγα εκείνες τις ημέρες, ήθελα τόσο πολύ να καταφέρω να πάω να γνωρίσω από κοντά τους φίλους αυτής εδώ της παρέας! Αφού λοιπόν πρώτα ξεμπέρδεψα κάπως με τα ιατρικά, πήρα τον δρόμο για το cafe estilo, μπορώ να πω πως στην διαδρομή είπα να γυρίσω πίσω κάποια στιγμή... λέγοντας πως,
"είμαι κομμάτια και δεν είναι η κατάλληλη φορά για να γνωριστούμε..." αλλά μετά λέω,
"είναι φίλοι και θα καταλάβουν..." Νομίζω πως είπα με όλους όσους παρευρέθηκαν στον καφέ ένα γεια, με κάποιους μίλησα λιγότερο και με κάποιους περισσότερο...
Ελπίζω κάποια άλλη στιγμή και υπό άλλες συνθήκες να μπορέσω να παρευρεθώ και σε κάποια εκδρομή ακόμα για να γνωριστώ καλύτερα με όλους σας και να πούμε και 2 κουβέντες παραπάνω.
Χάρηκα που σας γνώρισα φίλοι μου και ευχαριστώ που με δεχθήκατε στην παρέα σας!!!
...εις το επανιδείν
Δεν γράφω άλλο γιατί μετά από τόση ταλαιπωρία είναι καιρός να ξεκουραστώ και λίγο...