Δεν εχεις αδικο καμμια φορα νευριζω
Αλλα 4 φορα βιταρα δεν παιρνω,τελος με τα βιταρα

εκτος αν βγαλει με αργα και λιγο μεγαλυτερο
Με αυτο θα μεινω που μου κανει και στο σχημα/δυνατοτητες.
Θα σου πω ομως γιατι δεν με ενοχλει πολυ το καψιμο του.
Εχω ενα κορσα πετρελαιο οικονομικοτατο 100,000 χιλ σε 24 μηνες απο καινουργιο δεν εχει κανει κιχ,,,το ξεσκιζει η γυναικα καθημερινα

και εγω για ψαρεματα.και παιζει σε χαμηλοτερα νουμερα απο τα nv τουλαχιστον απο αυτα που βλεπω οτι λετε,,,ουτε ζημιες ουτε αναγεννησεις ουτε τριγμους παιζει σαν καινουργιο,εχει ολα τα νεα ηλεκτρονικα παραφεναλια της εποχης,και ταξιδευει πολυ ομορφα και ξεκουραστα ,,πραγματικα εχω αναθεωρησει οτι πιστευα για την οπελ.
Εγω εχω γαλουχηθεί με βενζινοφαγους,,,το Ngv το εχω για τα βουνα/βαρκες/μακρυνα δυσκολα ψαρεματα/ταξιδια με την οικογενεια καλοκαιρι(μιας και ξερω οτι ποτε δεν θα με απογοητευσει/αφησει)δλδ οσο και αν σου κανει εντυπωση δεν κανω πανω απο 5,000 με το Ngv με το ζορι και αυτα τον χρονο και πολλα λεω,, ολα τα υπολοιπα με το κορσα και το τριτο μου .
Το τριτο(οχι το μακρυτερο

) μου καιει ,,περισσοτερο απο το Ngv και το κορσα μαζι οποτε δεν μου πολυ κακοφαίνεται

-
Υγ.αν θα αλλαζα το Ngv θα το αλλαζα μονο για ψαγμενο/εγκεκριμενο παλι ngv πετρελαιο απο το 10,μεχρι που βγηκε το νεο το δικο σας.