Το ψαρι με το που τα κοβει και με την φορα που σκαει στον μωλο δαιμονιζεται,,,,τραβαει κατι σαλτα και χτυπαει με την ουρα μεχρι και καποιους ενοικους του ξενοδοχειου ξενοι ολοι που εχουν μαζευτοι με ολο αυτο τον σαματα,,,ο λουτσος γιαοσους ξερουν ειναι ψαρι σαρκοφαγο και επιθετικο ,,,τουτεστιν εχει δοντια απιστευτα και οταν μιλαμε για ενα ψαρι 6++ κιλα δεν κοντοζυγωνεις στο κεφαλι ,,,,,κατι που παρατηρησα οσο το χτυπιοταν ηταν οτι τα ματια του κοιτουσαν δεξια αριστερα δεν το εχω ξανασυναντησει σε ψαρι αυτο .
Ηθελα να το πιασω απο τα βρανχια του αλλα εκει ηταν καρφωμενο το τεχνητο με 3 σαλαγγιες επανω σκετο φαρμακι αν σε πιασουν βγαινουν μονο με χειρουργειο ,,,τα δοντια του ψαριου δε, αν σε παρουν και δεν σου κοψουν κανα κομματι εχουν μυκητες λογο του οτι ειναι σαρκοφαγο,,λεω δεν μπορει θα ηρεμισει ,,,,καποια στιγμη οντως ηρεμει ,,,και πλησιαζοντας παιδια να δοκιμασω να το εγγλοβισω με μια πετσετα ξεκιναει με μεγαλυτερη μανια μεχρι που με τα χτυπηματα ,,,βρισκει η μεση του στις βασεις απο την περγκολα και με την ενταση πεφτει στο νερο ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ΟΚ ΤΕΛΟΣ ΕΙΜΑΙ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ

Το μεγαλυτερο μου ψαρι για εφετος και ειναι στο νερο με το τεχνιτο ψαρακι στο στομα ,,που αν δεν καταφερει να το βγαλει (αδυνατο) θα το οδηγησει στο θανατο ,,,,,,μονο που δεν εκλαψα ,,,,σπασμενα κομματια απο καλαμι αιματα ολος ο μωλος εγω με κομενο χερι απο το νημα ,,και με τους ενοικους να με παρηγορουν στα ρωσσικα ..
Εκανα οτι ηταν δυνατο να το εγκλοβισω ,,αλλα παιδια ηταν αδυνατο ειχε αστειρευτη δυναμη ,και ηταν και επικνδυνο,.
Ξερω θα μου πειτε να του τραβουσα μια κλοτσια η κατι αλλο ,,αλλα μιλαμε για σαλτα 2 μετρα σε υψος και πλατος ,με δοντια και αγγιστρια .
Αν ειχα αποχη θα ειχαν τελειωσει ολα ,,,,,,,,δεν πιστευα ομως οτι θα χτυπουσε τετοιο πραγμα ......
Την αλλη εβδομαδα θα ειμαι εκει ,,οχι για το ιδιο αν ζει ,,,,αλλα για το αδελφακι του που ισως να περασει .....
Μετα απο κανα μισωρο που μαζεψα τα κομματια μου ψαρεψα ,,και επιασα 3 εγω και 2 η γυναικα ,,,αλλα παρηγορια στον αρρρωστο!!!!!
-Αν δειτε στις φωτο τα σιδερα τις περγκολας και ποσο κοντα ειναι στην ακρη του μωλου θα καταλαβεται!
-
Υγ. τσιβι δεν τους ενοιαζε που ειχα γινει φλαμπε,,,τους ενοιαζε που ψαρευα ,,,,προς το πελαγος ,,και δεν μπορουσαν να βγουν να κολυμπησουν ,,,,μλκ ειναι οι γνωστοι πρηξα,,,@@@@ δες που ενω δεν τους ενοχλεις πρεπει να πουν την μλκ τους 1 χιλιομετρο παραλια εκει μπροστα ερχονταν