Το εχω αναγκη ΟΝΤΩΣ το χαιδεμα
Ο νομος του μερφι λειτουργησε ακομη μια φορα ,,,,πριν τους λουτσους που ειδατε ,ειχα πιασει μονο το κοκκαλι και το χταποδι,,,,,,,4 ωρες ειχα παθει ηλιαση με εβριζαν οι λουωμενοι
Κατα της 9,30 το βραδυ αλλαζω εξοπλισμο και βαζω τα βαρια μου χαρτια ,ξεροντας οτι ειναι εποχη για μεγαλους λουτσους και γοφαρια ,,,,γυρω στις 10 μετα απο 5,30 ωρες λεω δεν με αντεχει πλεον το Απολλωνιο Κορμι

θα κατσω ,,,,,,μαζι μου στον μωλο και η γυναικα μου (οχι απο την αρχη ηρθε εκεινη την στιγμη),,,,και εκει που ριχνω μαζευω ηρθε το μεγαλο χτυπημα ,,,,,,,νοιωθω το καλαμι να την ακουει ,και τα πολυ σφικτα φρενα απο το μηχανακι να ουρλιαζουν (εγω καθιστος δεν μπορουσα να σηκωθω εκεινη την στιγμη),,,,το χτυπημα ηρθε μετα απο την βολη αρα πολυ μακρια απο μενα ,,,,παλευω χωρις να ξερω τι ειναι(νυχτα γαρ και το ψαρι ερχοταν πατο) ,,η παλη με το ψαρι κραταει 5 με 7 λεπτα αφου ειχε τοση δυναμη που δεν ερχοταν με τιποτα,,,,,,,,η γυναικα μου λεει ,,,αποχη εχεις παρει (ειχε σπασει το καλοκαιρι) τις λεω οχι ,,θα δουμε ,,,,,,,με τα πολλα κοντοζυγωνει και ειναι ενας λουτσος ΤΕΡΑΣγυρω στα 6++κιλα περιπου 1,10 σε μηκος ,,,και ειμαι πολυ φειδωλός στα μεγεθη που σας λεω!!!
-
Το φτανω ,,,,κι λεω η ολα η τιποτα περιμενω να ηρεμισει λιγο ,,,και πιανω το νημα να το σηκωσω ,,3 μετρα η αποσταση απο το νερο στο μωλο ,,,αδυνατον μου εκοβε τα χερια
Λεω δεν γ@μ,,,,,,η ολα η τιποτα ,,,,,σηκωνω με το καλαμι ,,,,το οποιο τον καταφερνει μεχρι που τιναζεται το ψαρι ,,,,,,σπαει το καλαμι μαζι με το νημα ,,,αλλα το ψαρι ειναι φαρδι πλατυ πανω στον μωλο,,,,,,,
Συνεχιζετε εχω ραντεβου με τον ψυχιατρο να με ηρεμισει