Καλημερα.. Ακουστε λοιπον και την δικη μου λυπητερη ιστορια...
Φτιαξτε καφεδακι, οσοι καπνιζουν ας το αναψουν, θα εχουν ενδιαφερον οσα γραψω...
Εκει που ειμαι με Panostsi (αν το γραφω σωστα ) και grvitara , αφου τελειωσαμε κατι ιαματικα

λασπολουτρα

ειπαμε να κατηφορισουμε..
Κατι οι 8 βαθμοι εξω, κατι η αδρεναλινη μεσα, ε!! θολωσανε τα τζαμια.
Παλαιο το κολπο λεω ανοιγω στη πρωτη σκαλα ζεστη με λιγο air condition.
Tak touk tik tek tok απο το μοτερ, το κλεινω το air condition.. τι να εγινε ρε (ομοφυλοφυλε μου στην αργκο ) σκεφτηκα.. Λασπες θα 'ναι και ισως καποιο πετραδακι εκει στον κομπρεσσορα. Το ξανα παταω μπας και εχει καθαρισει , τα ιδια! Tak touk tik tek tok απο το μοτερ.. Δε (συνουσιαζεται στην αργκο παντα ) λεω και το αφηνω ανοικτο..!
Σε λιγο να και οι πρωτες δυσκολιες στο στριψιμο!
cb 1 : Ρε Αργυρη δεν εχω τιμονι!
cb 2 : Μπορει να εχει γεμησει λασπες κατω και να ζοριζει, η να σου εχει σπασει καποιο σωληνακι
cb 1 : το προτεινεις?
cb 2 : Πλυνε μεσα απο τις ροδες..
cb 1 : Δεν ακουω τι λες, που να πλυνω?
cb 2 : Πλυνες τις ροδες.
......
Κατι η κοντινη αποσταση κατι τα ΑΜ εν τελει ακουγα ρογες.. Τελος παντων.
Φτανω Δροσσια να αφησω γυναικα-συνοδηγο και ανοιγω καπω!
Της Ι Ε Ρ Ο Δ Ο Υ Λ Η Σ !!
Απο την ποσοτητα της λασπης, ειχε μετακινηθει ενα σωληνακι, και εχει ακουμπησει στον κομπρεσσορα και τελικα το Tak touk tik tek tok απο το μοτερ ητανε την ωρα που ο κομπρεσσορας ασελγουσε στο σωληνακι!
Συγνωμη 1000 φορες για το μακρυσκελες μου post αλλα καπου θελω να καταληξω.
Dragonfly αυτο ειδικα για σενα..! Μου την βαρεσε λοιπον και ειπα! ( προς αποφυγη παρεξηγησεων ειχαμε μια κουβεντα σχετικα με διαφορες δαπανες on car και αν εχει βρεθει σε καποια φαση μου την βαραει και ψωνιζω κατι ισως και αχρηστο )
Απο σημερα εχει ξηλωμα προφυλακτηρα, βγαλσιμο και επιτελους επισκευη ψυγειου ( κατι τρυπουλες, εκτος και αν εχει καποιος κατι αλλο να προτεινει) βγαλσιμο και επισκευη πατεντα greek style το σωληνακι, και εννοειται ενα τρελο πλυσιμο στο μοτερ ( για καποιους παιζει ρολο η ψυχολογια το πλενω-παει πιο γρηγορα

)και!!!!!!
Ιδιο κατασκευη προφυλακτηρα με λαμαρινα 2 εως 3 χιλιοστα τυπου ARB , made by GrandviTurbo!
Αναμενετε φωτογραφιες και βιντεο απο εχθες, καθως θα ανοιξω καινουρια ενοτητα με αυτα που σας ειπα προ ολιγου.!
Ελπιζω να απολαυσατε το καφεδακι σας διαβαζοντας τις σκεψεις μου, και ευχηθητε μου πολυ καλη επιτυχια γιατι απο σιδερα δε σκαμπαζω ιδιαιτερα!
Προτασεις του τυπου "δε το πας στο συνεργειο καλυτερα?" δεν θα γινονται αποδεκτες μιας και με τρωει απο χθες το βραδυ!!! Κατα τα αλλα περασαμε α-ψο-γα!!!!! Καλημερα!
Φιλακιααααααααα....