Οσο για την Τετάρτη - αφού όλοι θα αργήσουν - θα αργήσω και εγώ λιγάκι.

Κάτι μου έτυχε, αλλά θα προσπαθήσω να τελειώσω γρήγορα.

efi έγραψε:
Την επόμενη φορά να βρεθούμε όπου θέλετε και όχι τρία λεπτά από το σπίτι μου!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Atlas63 έγραψε:efi έγραψε:
Την επόμενη φορά να βρεθούμε όπου θέλετε και όχι τρία λεπτά από το σπίτι μου!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tην επόμενη φορά να μας καλέσεις στην βεράντα του σπιτιού σου.![]()
![]()
efi έγραψε:Καλημέρα!!!![]()
Ελπίζω να περάσατε όλοι καλά και το κυριότερο να σας άρεσε το μέρος - και ας χαθήκατε στην αρχή!![]()
![]()
![]()
Το συνεχίσατε αρκετά?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πάντως εγώ πέρασα πάρα πολύ καλά!!!
efi έγραψε:Θα είμαι προκλητική όταν πω - για μια ακόμη φορά - ότι έφτασα σε τρία λεπτά!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Λίγο μετά από την ώρα που έφυγες ήρθε η Ζέτα με την "Ζέβρα" - ο LIAKOS - o KALIAKOUDA και ο DIMIS4X4. Δεν νομίζω να ξέχασα κανέναν.
Πάντως πέρα την πλάκα έχω αγανακτήσει πολλές φορές χωρίς το αυτόματο κιβώτιο και το έχω μετανιώσει που δεν το έβαλα.![]()
![]()
![]()
Σας είπα να βρεθούμε όπου θέλετε - και αφού κανένας σας δεν πρότεινε άλλη ιδέα - είπα το Σκίπερ. Αλλά πραγματικά την επόμενη φορά να βρεθούμε όπου θέλετε - αρκεί να μου κάνετε αναλυτική περιγραφή...![]()
![]()
και να παραθέσετε και χάρτη!!!!
![]()
![]()
(Τουλάχιστον μέχρι να πάρω το GPS)
ΜΩΡΑΙΤΗΣ έγραψε:efi έγραψε:Θα είμαι προκλητική όταν πω - για μια ακόμη φορά - ότι έφτασα σε τρία λεπτά!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Λίγο μετά από την ώρα που έφυγες ήρθε η Ζέτα με την "Ζέβρα" - ο LIAKOS - o KALIAKOUDA και ο DIMIS4X4. Δεν νομίζω να ξέχασα κανέναν.
Πάντως πέρα την πλάκα έχω αγανακτήσει πολλές φορές χωρίς το αυτόματο κιβώτιο και το έχω μετανιώσει που δεν το έβαλα.![]()
![]()
![]()
Σας είπα να βρεθούμε όπου θέλετε - και αφού κανένας σας δεν πρότεινε άλλη ιδέα - είπα το Σκίπερ. Αλλά πραγματικά την επόμενη φορά να βρεθούμε όπου θέλετε - αρκεί να μου κάνετε αναλυτική περιγραφή...![]()
![]()
και να παραθέσετε και χάρτη!!!!
![]()
![]()
(Τουλάχιστον μέχρι να πάρω το GPS)
Περνάω τόσο απαρατήρητος ? Ημουν εκεί όταν 'ήρθαν όλοι πλην του klaiakouda![]()
![]()
kaliakouda έγραψε:Οι επιτιμοι..αργουν![]()
ΜΩΡΑΙΤΗΣ έγραψε:Περαν της όλης πλάκας, το μέρος είναι πραγματικά πολύ όμορφο, και προσφέρεται για όλες τις εποχές του χρόνου.Εχει άπλετο χώρο για πάρκιν { και φωτογράφηση } ειναι εύκολα προσβάσιμο { δεν αναφέρομαι σε αυτούς που μπορούν να έρθουν και με τα πόδια και κάνουν και πως δεν μας βλέπουν![]()
} και ωραίο περιβάλλον. Μήπως θα έπρεπε να ορίσουμε δύο στέκια ένα στα Νότια και το skippers είναι οτι πρέπει και ένα προς τα Βόρεια και να βρισκόμαστε ενναλάξ πχ κάθε δεύτερη Τετάρτη όσα μέλη θέλουν για καφέ και κουβεντούλα? Για σκεφτείτε .
efi έγραψε:kaliakouda έγραψε:Οι επιτιμοι..αργουν![]()
Πέρα την ταλαιπωρία σας - μπέρδεμα - δεν άξιζε τον κόπο???![]()
![]()
kaliakouda έγραψε:efi έγραψε:kaliakouda έγραψε:Οι επιτιμοι..αργουν![]()
Πέρα την ταλαιπωρία σας - μπέρδεμα - δεν άξιζε τον κόπο???![]()
![]()
Εφη μου ολα καλα,απλως εγω ηδη επισκεφθηκα τον ωριλα μας τον Δημοσθενη![]()
Επιστροφή στο Kαφέδες / Ποτάκια / Αθλοπαιδιές / Και....άλλες παρατυπίες!!
arahova | Τετ Απρ 30, 2025 9:36 am | Καλημέρα σε όλους. |
antonis1627 | Τετ Απρ 30, 2025 6:59 am | Καλημέρα σας. |
panagiotis1 | Τρί Απρ 29, 2025 7:55 pm | Θά ήθελα μια απάντηση αν θά έχει επιτυχία η συγκόλληση τού μπλοκ, αν κάποιος έχει κάνει κάτι αντίστοιχο. |
arahova | Τρί Απρ 29, 2025 10:54 am | Καλημέρα σε όλους. |
antonis1627 | Τρί Απρ 29, 2025 7:00 am | Καλημέρα σας. |
ΣΤΑΥΡΟΣ | Δευτ Απρ 28, 2025 7:52 pm | Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην . |
arahova | Δευτ Απρ 28, 2025 11:18 am | Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα. |
antonis1627 | Δευτ Απρ 28, 2025 6:28 am | Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα. |
arahova | Κυρ Απρ 27, 2025 10:49 am | Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή. |
antonis1627 | Κυρ Απρ 27, 2025 7:17 am | Καλημέρα σας |
arahova | Σάβ Απρ 26, 2025 9:01 am | Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο. |
antonis1627 | Σάβ Απρ 26, 2025 7:25 am | Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο. |
antonis1627 | Παρ Απρ 25, 2025 1:45 pm | Τετάρτη 30-4-2025 πάμε για καφεδάκι στον |
arahova | Παρ Απρ 25, 2025 8:49 am | Καλημέρα σε όλους και καλο Π/Σ/Κ. |
antonis1627 | Παρ Απρ 25, 2025 6:30 am | Καλημέρα σας. |
arahova | Πέμ Απρ 24, 2025 2:36 pm | Καλησπέρα σε όλους. |
antonis1627 | Πέμ Απρ 24, 2025 6:25 am | Καλημέρα σας. |
arahova | Τετ Απρ 23, 2025 5:39 pm | Καλησπέρα σε όλους. |
antonis1627 | Τετ Απρ 23, 2025 6:46 am | Καλημέρα σας. |
antonis1627 | Τρί Απρ 22, 2025 6:33 am | Καλημέρα σας. |
Γιώργος Κατσαμάκας | Δευτ Απρ 21, 2025 8:55 pm | Καλησπέρα και καλή εβδομάδα σε όλες και όλους! Χριστός Ανέστη! |
arahova | Δευτ Απρ 21, 2025 3:22 pm | Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά σε όλους. |
antonis1627 | Δευτ Απρ 21, 2025 7:46 am | Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην . |
antonis1627 | Δευτ Απρ 21, 2025 6:51 am | Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα. |
makis_V | Κυρ Απρ 20, 2025 9:42 am | Χρόνια πολλά , Χριστός Ανέστη ! |
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες