Γεια σααααααςςςς....
Πτωμα πλεον απο την ολοημερη βολτα εντος Αθηνων-Περιστεριου και λοιπων περιοχων, επεστρεψα στη Σταματα περιχαρης για το τι προκειται να γινει!
Ξεκιναμε λοιπον τσουκου τσουκου και κουτσα κουτσα να βαλουμε το αυτοκινητο στο γκαραζ για να αρχισουμε την επισκευη..
Τραπεζακι, βαλιτσακι με λογιων λογιων διαστασεων καρυδακια, φιλοι για παρεα ε και μια χειρα βοηθειας βρε αδερφε, η γυναικα αφου τελειωσε την δουλεια ( αμα δε με χωρισει με ολα αυτα μαλλον το παμε για γαμο

).
Μην τα πολυλογω μιας και δεν ειναι του στυλ μου

, ξεκιναμε βγαζοντας το προφυλακτηρα για το πρωτο πλυσιμο. Παιδια πρεπει να επεσαν ισα με 25 κιλα τουβλο-σκατο-μπαζο-πετρες-λασπη απο κει μεσα.. (Θα δειτε στις παρακατω φωτογραφιες) Βαζουμε το αυτοκινητο μεσα, και ξεκιναμε το ξεβιδωμα.. Βγαλε μετωπη, βγαλε στηριξη κορνας ( σκοπευω να βαλω μανιταρακια ) βγαλε ψυγειο αιρ κοντισιον βγαλε σωληνωσεις αιρ κοντισιον ΤΣΑΑΑΑΦ!!!!!!!! μου φυγαν 2-3 κοπρανα ( μιας και χρησημοποιησα αργκο πιο πριν σε προηγουμενο ποστ ) τελικα ητανε το φρεον.. δε ξερω ποσο καλο ητανε αυτο αλλα αυριο εχει συνεργειο για επανατοποθετηση υγρου.Συνεχιζοντας βγαλε ψυγειο , βγαλε ανεμιστηρες, βγαλε το πολυποθητο σωληνακι που κοπηκε και ξεκινησαμε το σερβις. Μια δουλεια 10 λεπτων μεχρι να το φτιαξω μου πηρε 7 ωρες βγαλε βαλε ολα τα καλουδια... τελος παντων το αποτελεσμα και τα πορισματα.
Αποτελεσμα: επισκευασα και το ψυγειο γιατι στην βαση του ειχανε ανοιξει τα δοντακια, και !! μαλλον !! δε θα σταζει απο εδω και εμπρος, και επισης το σωληνακι του τιμονιου που λειτουργει κανονικα. Ναι! Λειτουργει κανονικα χωρις καμια απωλεια ATF , ουτε σταγονα λεμε!
Πορισμα : Με ενα δεκαρακι καρυδακι μπορω να σου κανω ενα grand vitara για ανταλλακτικα...
Σας παραθετω και καποιες φωτογραφιες σε αλμπουμ που με παιδεψε να το φτιαξω γιατι οπως λεει και η μανα... Αγορι μου ψαχνε με τα ματια οχι με τα αυτια...!!! χαχαχα
Καλο βραδυ!
gallery/thumbnails.php?album=181