Φέτος, εχω την αποψη, οτι θα είναι πιό σκόπιμο να τους κανονίζουμε ανα 15μερο ετσι ώστε και περισσότερη συμμετοχή να υπάρχει και να υπάρχουν και περισσότερα θέματα προς συζήτηση μιας και ο φετεινός χειμωνας προμηνύεται θερμός απο άποψη εκδρομών .Αποψή μου πάντα και ο καθεένας μπορεί να εκφράσει ελεύθερα την γνωμη του απλώς ήθελα να τα αναφέρω επειδή άτυπα αναλαμβάνω εγώ την διοργάνωση.
Το θέμα των επίσημων και ανεπίσημων καφέδων που είχε δημιουργήσει μία ένταση νομίζω οτι δεν υφίσταται. Στην τελευταία μας συνάντηση, και τα παιδιά απο την διαχείρηση 'ηταν εκεί και οσοι ήθελαν κάρτες και αυτοκόλλητα πήραν. Απλώς και γνώμη μου πάντα είναι οτι το επίσημοι ανέβηκε σε μία περίοδο οπου πολλα ατομα απο διαχείρηση για προσωπικούς και εργασιακούς λόγους δεν μπορούσαν να παρευρίσκονται στις συναντήσεις αλλα παράλληλα σχεδόν κάθε νέο μέλος ρωτούσε εαν στην συνάντηση θα μπορούσε να πάρει τα ανωτέρω οπότε έγινε μια προσπάθεια για διευκρίνηση με την έννοια του πότε θα μπορούσε να παρευρεθεί κάποιος με τα σχετικά εφόδια η οποία και ουσιαστικά νομίζω
δεν λειτούργησε ποτέ με το νόημα οτι σχεδόν πάντοτε κάποιος ήταν απο την διαχείρηση και πάντοτε κάτι είχε μαζι του

Στο σήμερα λοιπόν, θα συναντηθούμε την ερχόμενη τετάρτη για να
συζητήσουμε και τα την εκδρομής της 20ης Σεπτεμβρίου. Η δική μου πρόταση είναι ο Μπακας. Ναι γνωρίζω οτι και το .com εχει ορίσει εκεί συνάντηση. Θέλω να πω τα ακόλουθα όμως. Δεν έχω τίποτε προσωπικό με κανέναν, και δεν θεωρώ οτι δεν θα πρέπει να χρησιμοποιείται ο ίδιος χώρος. Ουτε οικόπεδα έχουμε να μοιράσουμε, ούτε ο ένας έκλέψε τον άλλο ούτε τίποτε και σε τελική δεν έχω και να φοβηθώ κανέναν.Επειδή όπως θεωρώ οτι θα πρέπει να λειτουργούμε δημοκρατικά δεν θα ήθελα να φέρω σε δύσκολη θέση κάποια μέλη για αυτό και θα ήθελα να αποφασίσετε εσείς. Δίνω δύο αναλλακτικές για τα Βόρεια { και η επόμενη συνάντηση στις 30 σεπτεμβρίου θα γίνει Νότια το λέμε απο τώρα και θα καθορίσουμε και το μέρος

Ζητώ συγνώμη προκαταβολικά αν προκαλώ κάποια αναστάτωση απλώς θα ήθελα την συμμετοχή όλων και θα σας παρακαλούσα απλώς την αποψή σας για το μέρος χωρίς να ξαναρχίσουμε τα γνωστά με τις διαμάχες.Δεν ωφελούν κανέναν.Και κακό κάνουν σε όλους.