daemonhook έγραψε:Καλα θυμομουν οτι εχει ξαναμπει.
Ειναι απο τα σεμιναρια του Κια κλαμπ στην Παρνηθα.
Για εμενα παντως,μπραβο του που το χωνει.Υπαρχει backup προφανως βεβαια,αλλα λιγοι το τολμουν
Όντως Γιώργο αφού ήμουν κι εγώ παρών

daemonhook έγραψε:Καλα θυμομουν οτι εχει ξαναμπει.
Ειναι απο τα σεμιναρια του Κια κλαμπ στην Παρνηθα.
Για εμενα παντως,μπραβο του που το χωνει.Υπαρχει backup προφανως βεβαια,αλλα λιγοι το τολμουν
kfanis έγραψε:Όντως Γιώργο! Αφού ήταν και ο Καλιακούδας παρών!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μπα.... μάλλον για διαφημιστικούς λόγους θα τα χρησιμοποιήσουν και μάλιστα χωρίς να πληρώσουν και δικαιώματα.... Αμφιβάλλω αν και οι ίδια η Porsche αν πήγε ποτέ σε τέτοιο τερέν το συγκεκριμένο μοντέλο όταν το σχεδίαζε....tasosrh έγραψε:τα βιντεάκια αυτά πρέπει να προωθηθούν στην Porsche, να συνηδητοποιήσουν και αυτοί πόσο τρελαμένοι είμαστε εδώ στην Ελλάδα:):)
panoshm έγραψε:Μπράβο του που το προσπαθεί![]()
Προφανώς θα υπάρχει κατάλληλο "υπόβαθρο" εκτός και αν είναι από τα εταιρικά αυτοκίνητα που πάνε προς "επιστροφή", οπότε, και γω το ίδιο θα έκανα
Μπα.... μάλλον για διαφημιστικούς λόγους θα τα χρησιμοποιήσουν και μάλιστα χωρίς να πληρώσουν και δικαιώματα.... Αμφιβάλλω αν και οι ίδια η Porsche αν πήγε ποτέ σε τέτοιο τερέν το συγκεκριμένο μοντέλο όταν το σχεδίαζε....tasosrh έγραψε:τα βιντεάκια αυτά πρέπει να προωθηθούν στην Porsche, να συνηδητοποιήσουν και αυτοί πόσο τρελαμένοι είμαστε εδώ στην Ελλάδα:):)
GrandViturbo έγραψε:Ritsa έγραψε:ΙΩΑΝΝΗΣ έγραψε:.....σωστά, και για εμένα μπράβο του !!
Με ενα λαστιχάκι το "είχε"..
Ε οχι και μπραβο του...
Τυφλα να εχει το abs esp tcs trc cruisecontrol ebd... Και για να σας προλαβω, τα ασχετα συστηματα περαν αυτα της ευσταθειας τα εβαλα μονο και μονο για να σας πω ποσο σχετικα ειναι.. Οσο και ο οδηγος με το offroad.... Αυτα!SELECTOR έγραψε:Ρε παιδιά αυτός τουλάχιστον το προσπαθεί....
... Να εχεις την καρδουλα σου να τρεμει καθε φοραΑλλοι δεν τα έχουν πατήσει ποτέ ούτε στο χώμα....
Αυτο ναι ισχυει αλλα η μαγκια για μενα ειναι να εισαι φουλ ελευθερος απο διαφορικα και συστηματα που παει να σηκωθει τροχος, καθε φορα που σε παιρνει πισω απο μια ------- της στιγμης ή επειδη δεν εχεις συστηματα... Εκει να σε δω... Και μην μου πειτε δε γινεται, γιατι εγω τα κανω.. Και δεν εχω τιποτα παρα μονο μια τουρμπινα. Αυτα!
chris7gtir έγραψε:βλεπω πολλους να αγοραζουν porsche cayenne,mercedes ml και αλλα πολυ ακριβα suv.τα παιρνουν μονο και μονο για να λενε και να δειχνουν οτι οδηγουν ενα τετοιο οχημα χωρις να ξερουν γιατι το πηραν η τι τους προσφερει.κακα τα ψεμματα αυτα δεν ειναι αμαξια για βουνο.θελεις ενα αμαξι πολυ γρηγορο?παρε κουρσα και οχι τζιποειδη.και αν τελικα εισαι γνωστης του αντικειμενου και διαθετεις αυτα τα χρηματα δεν παιρνεις τα παραπανω γιατι σε αυτην την κατηγορια υπαρχει μονο ενα οχημα παιδια και αυτο λεγεται range rover.
arahova | Παρ Μάιος 02, 2025 10:41 am | Καλημέρα σε όλους και καλό Π/Σ/Κ. |
antonis1627 | Παρ Μάιος 02, 2025 6:35 am | Καλημέρα σας. |
KonKalamata | Πέμ Μάιος 01, 2025 2:24 pm | Καλησπέρα και Καλή Πρωτομαγιά σε όλη την ομάδα! |
Γιωργος ΗΛΙΑΣ | Πέμ Μάιος 01, 2025 1:47 pm | Καλή Πρωτομαγιά με πολλά χαμόγελα!!! |
makis_V | Πέμ Μάιος 01, 2025 9:59 am | Καλημέρα και καλό μήνα ! |
arahova | Πέμ Μάιος 01, 2025 9:40 am | Καλημέρα σε όλους και καλό μήνα. |
antonis1627 | Πέμ Μάιος 01, 2025 7:22 am | Καλημέρα σας και καλό μήνα. |
arahova | Τετ Απρ 30, 2025 9:36 am | Καλημέρα σε όλους. |
antonis1627 | Τετ Απρ 30, 2025 6:59 am | Καλημέρα σας. |
panagiotis1 | Τρί Απρ 29, 2025 7:55 pm | Θά ήθελα μια απάντηση αν θά έχει επιτυχία η συγκόλληση τού μπλοκ, αν κάποιος έχει κάνει κάτι αντίστοιχο. |
arahova | Τρί Απρ 29, 2025 10:54 am | Καλημέρα σε όλους. |
antonis1627 | Τρί Απρ 29, 2025 7:00 am | Καλημέρα σας. |
ΣΤΑΥΡΟΣ | Δευτ Απρ 28, 2025 7:52 pm | Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην . |
arahova | Δευτ Απρ 28, 2025 11:18 am | Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα. |
antonis1627 | Δευτ Απρ 28, 2025 6:28 am | Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα. |
arahova | Κυρ Απρ 27, 2025 10:49 am | Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή. |
antonis1627 | Κυρ Απρ 27, 2025 7:17 am | Καλημέρα σας |
arahova | Σάβ Απρ 26, 2025 9:01 am | Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο. |
antonis1627 | Σάβ Απρ 26, 2025 7:25 am | Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο. |
antonis1627 | Παρ Απρ 25, 2025 1:45 pm | Τετάρτη 30-4-2025 πάμε για καφεδάκι στον |
arahova | Παρ Απρ 25, 2025 8:49 am | Καλημέρα σε όλους και καλο Π/Σ/Κ. |
antonis1627 | Παρ Απρ 25, 2025 6:30 am | Καλημέρα σας. |
arahova | Πέμ Απρ 24, 2025 2:36 pm | Καλησπέρα σε όλους. |
antonis1627 | Πέμ Απρ 24, 2025 6:25 am | Καλημέρα σας. |
arahova | Τετ Απρ 23, 2025 5:39 pm | Καλησπέρα σε όλους. |
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες