Ανοιξαμε μεγαλη και ατερμονη κουβεντα !!!
Καποιο καλοκαιρι λοιπον παιρνω τηλ στην Σκιαθο ,,,λεω ειμαστε 4 ,,,,2 μεγαλοι 2 παιδια ανηλικα ,,,ποσο ;;για μπανκαλοουζ η ερωτηση και φουλ σεζον,1-10 αυγουστου.
Μου λεει με υφος 10 καρδιναλιων ,,140 ανα νυχτα ,,,ξερα ουτε ποτηρι νερο,συνολο 1400.
Οκ ,,απαντω γεια σας!!
Μπαινω,στο καπακι σε σιτε του εξωτερικου για κρατησεις ,,και βρισκω το ιδιο ξενοδ,το ιδιο μπανκαλοουζ,,90 ημιδιατροφη ,,συνολο 900,,διαφορα 500 ευρω+ την ημιδ.
Το κλεινω με πιστωτικη επιτοπου και ερχεται το κονφιρμεισον ,,σε 3 λεπτα !
Ολα αυτα με αποσταση χρονου αντε μιση ωρα,,,,παιρνω τηλ στο ξενοδ,,,και λεω γεια σας εχω μια κρατηση για τοτε ,,σας ηρθε κατι ,,μου λεει μισο να δω ,,ααα ναι μας ηρθε σας περιμενουμε!!
Και παιρνω φορα και της σκιζω το ταμ τι-ρι ρι(ποσο ποιο κοσμια να το πω)
Αφου την εχω ρομπιασει ,,της λεω πες γιατι;;;
Μου λεει να σας συνδεσω με τον διευθυντη,τον κανω και αυτον ρομπα απο πανω μεχρι κατω ,,,η απαντηση του,,,
Αυτη ειναι η πολιτικη μας αυτες τις εντολες εχουμε απο την διευθυνση!
Περσι τηλ σε ταξιδιωτικο εδω στην Αθηνα ,,που βρηκα το τηλ του απο αγγλικη ιστοσελιδα ,,,γεια σας λεω θελω αυτο το ξενο,,,ηταν ξενοδοχειο 5 αστερων με φουλ διατροφη ολη η οικογενεια ακουσον ακουσον ,,,,60 ευρω

Αντιστοιχη τιμη σε προσωπικη επικοινωνια με το ξενοδ 250
Με σοκ μου λεει,,που βρηκατε το τηλ μας;;
Λεω σε αγγλικη ιστοσελιδα,,,και μου λεει το απιστευτο,,,,,,,,,,,,αν εχετε ξενο διαβατηριο θα μπορεσω να σς κανω κρατηση σε αυτη τη τιμη αν ειστε Ελληνας οχι!!!
-----Και δεν λεω για χειμερινους προορισμους ,,που στο καθε κολοκοτρονιτσι ,,,σου πετανε μια τιμη οτι ναναι ,,,,
Γιαυτο παω φθηνοτερα στο εξωτερικο και πληρωνω τα μισα απο την ανω ραχουλα ,,,,,με το παραδοσιακο πρωινο
χε χε δεν πειραζει πισω εχει αχλαδα την ουρα,τωρα ζοριζονται