kaliakouda έγραψε:Όσα έχω δεί με αυτόν δεν είναι γυρισμένα στο κέντρο της πόλης Αλέξη.
Είναι περιφερειακά και Εθνική!
Οι περισσότεροι από εμάς τους μοτοσυκλετιστές έχουν δεί, εάν όχι όλα, τα περισσότερα από τα βιντεάκια του γνωστού "Ghost Rider" εκ' εξωτερικού (Φιλανδία ή Σουηδία αν δεν κάνω λάθος το συγκεκριμένο παλικάρι), άλλοτε με το Yahabusa του, άλλοτε με το θηρίο 1300άρι Kawasaki του και κάποιες version με μίνι ποδηλατάκι !!! ... Βλέποντάς τα σου προκαλούν δέος φόβο και απορία οι ταχύτητες με τις οποίες κινείται και οι ελιγμοί που κάνει. Ρισκάρει τρελά ο "Ghost Rider" και σίγουρα το ξέρει και είναι δικό του θέμα και δική του επιλογή, όσο βέβαια δεν θέτει σε άμεσο κίνδυνο τρίτους... Στα βιντεάκια του όμως όπως αναφέρει και ο φίλος Kaliakoudas, τρέχει και διανύει μεγάλες αποστάσεις σε χρόνο dt για την δική του ιακνοποίηση, σε ώρες όχι αιχμής κυκλοφορίας κυρίως και εκτός από ένα βιντεάκι όλα τα υπόλοιπα τα έχει γυρίσει εκτός πόλης, στους γνωστούς εκεί αυτοκινητόδρομους που εμείς αν διαθέταμε θα πηγαίναμε με διακόσια τουλάχιστον άφοβα... Εκείνος ο "Ghost Rider", κάνει τις ταρζανιές του και σχεδόν σε όλα τα βίντεο προσπαθεί να προκαλέσει τις αρχές και την αστυνομία. Αυτός είναι και ο κύριος σκοπός του. Αφού αρχίσουν να τον καταδιώκουν τότε κάνει τα νούμερά και τις ταρζανιές του... Εκτός αυτού σε κανένα βίντεό του δεν έχω δεί να θέτει σε άμεσο κίνδυνο τη ζωή πεζών ανθρώπων. Δεν θέλω να δείξω συμπάθεια σε εκείνο τον "Ghost Rider" και εύχομαι να μην με παρεξηγήσεται... θέλω απλά να μεταφέρω ότι δυστυχώς υπάρχουν πάμπολοι ανεγκέφαλοι μιμητές του, όπως και το παλικάρι στη δική μας χώρα και στο συγκεκριμένο βίντεο, που έχουν την ψευδαίσθηση του γρήγορου και του πιλότου και παρομοιάζουν τον εαυτό τους με τον κατά τόπους "Ghost Rider", χωρίς να κάνουν τίποτα παραπάνω από ότι ο καθένας με μία τόσο καλή και γρήγορη μηχανή και μία σχετική εμπειρία οδήγησης θα μπορούσε να κάνει, εάν δεν είχε μυαλό στο κεφάλι του. Στο βίντεο αυτό το παλικάρι μας δείχνει ότι διαφέρει από εμένα και τους λοιπούς συνηδειτοποιημένους μοτοσυκλετιστές στο πλήθος των υγιών και ακέραιων εγκεφαλικών κυττάρων που διαθέτει, χωρίς να μπορεί να μου αποδείξει ούτε σπιθαμή την ικανότητά του σαν αναβάτης και λυπάμαι πολύ που θέτει σε κίνδυνο πεζούς και δυστυχώς ενώ περνάει δίπλα από αστυνομικό με μηχανή δεν είδα την παραμικρή καταδίωξη. Είναι πραγματικά λυπηρή η κατάσταση στην Ελλάδα με όλη αυτή την αδιαφορία των αρχών. Και απλά για να κλεισω την πολυλογία μου, ο αρχικός "Ghost Rider", σε ένα βίντεό του, μόλις που είχε ξημερώσει και επικρατούσε απόλυτη ηρεμία, στήθηκε έξω από το εκεί αστυνομικό τμήμα, έριξε δύο ηχηρές γκαζιές, έκαψε ίσως και λίγο πίσω λάστιχο, και από αυτό και μόνο πεταχτήκανε όλοι έξω και αρχίσανε να τον καταδιώκουν. αυτό ήταν και το βίντεο που γύρισε μέσα στην πόλη. Στην Ελλάδα τί κάνουμε και αφήνουμε αυτόν του βίντεο και ένα κάρο άλλους τόσους να κάνουν τις επικίνδυνες ηλιθιότητές τους? Μέγιστη απορία όλων φαντάζομαι.... Για αυτό ας βολτάρουμε εμείς στα βουναλάκια και τις λάσπες μας μπας και γλιτώσουμε από τέτοιους ασυνήδειτους φονιάδες...