Φασαρία πόλης, βιαστικοί άνθρωποι που μιλάνε στα κινητά τους αγχωμένοι. Κοιτούν μόνο μπροστά και ο βηματισμός γρήγορος, πολύ γρήγορος, ο θόρυβος επικρατεί και το κεφάλι δεν ξέρει τί να πρωτοακούσει μέχρι που ......... fade out από τον ήχο και αρχίζει slow motion. Σιωπή τώρα. Μόνο ησυχία. Όλα δείχνουν παγωμένα και σιωπηλά με ένα ύφος απορίας...
Στο βάθος μια άναρχη ιταλίδα πριγκίπισσα με ομορφιά που ανατριχιάζει, ένας ινδιάνος που πέταξε τα φτερά του και πήγε στα προάστια της Αγγλίας και ένας σαμουράι που κανείς δεν ξέρει τί δύναμη κουβαλάει μέχρι να νιώσεις το κατάνα του, να σε σκίζει από την μια ως την άλλη.
Ξαφνικά την ησυχία σπάει το wastegate του Cossie, για να έρθει το 4άρι να στριγκλίσει τα λάστιχά του στην στροφή....Αλλά από πίσω... Ωχ από πίσω τί ακολουθεί. Η πριγκίπισσα που με μια ματιά την βλέπεις κομψή και στο επόμενο κλάσμα είναι η γυναίκα που φοβάται ο διάολος. Είναι αυτή...
Τώρα θέλω και εγώ ησυχία. Να ξαναδώ το βίντεο. Ξανά. Και ξανά. Και να καταλάβω πως από τα σχεδιαστικά και μηχανικά κοσμήματα, φτάσαμε στα σάπια που έχουμε τώρα. Κανένα σχέδιο, όλα από το ίδιο καρμπόν, καμία δύναμη, και γενικότερα... Καμία ψυχή.
Επειδή σας κούρασα... απολαύστε τί θα πει αυτοκίνητο γαμώτο!!!
Και ένα άλλο το οποίο δεν έχει υπότιτλους δυστυχώς.
Σαν έρθει η ώρα της πορείας πολλοί δεν ξέρουν πως επικεφαλής βαδίζει ο εχθρός τους. Η φωνή που διαταγές τους δίνει είναι του εχθρού τους η φωνή. Και εκείνος που για τον εχθρό μιλάει είναι ο ίδιος τους ο εχθρός. Μπ. Μπρέχτ
χτες έβλεπα αυτό το βίντεο... εγώ θα πω πως τέτοια αυτοκίνητα πλέον δεν υπάρχουν και ούτε πρόκειται να ξαναυπάρξουν... αυτοκίνητα με ψυχή...αυτοκίνητα που κουβάλαγαν διαφορετική φιλοσοφία ανάλογα την προέλευση τους.σε κάθε φρενάρισμα, σε κάθε στροφή και πάτημα του γκαζιού σου μίλαγαν...είχαν όμως κάτι να σου πουν... πλέον έχουν μουγκαθεί όλα. φέρτε τους βετεράνους back to the streets να δουν κάτι γατάκια cupra-tsi κλπ how it's done...
thank you for the memories GV2000 ! ... I mean it! (2004-2017)
Εντάξει καλά και χρυσά ήταν όλα αυτά τα αυτοκίνητα, θρύλοι της αυτοκίνησης δεν λέω.αλλά για την εποχή τους. Η τεχνολογία προχωρά και υπάρχει μεγάλη εξέλιξη. Με την αστραπή μου τα καταπίνω για πλάκα
Και τα 3α είναι μελωδικότατα, και γνήσια αυτοκίνητα με ψυχή
•Τα όρια της ζωή σου ειναι απλως επινοήσεις του εαυτού σου. •Εξερεύνησε, Ονειρέψου, Ανακάλυψε. •Ακολούθησε τον δρόμο σου ως την άκρη. Η αξία του δρόμου είναι να μην σταματήσεις.