Ελα αντε να μοιραστω μαζι σας την απολυτη ξευτιλα,μου !!
Αλλωστε οποιος λεει οτι τα ξερει ολα μαλλον δεν ξερει τπτ!!!
Καλοκαιρι 2005 και ταξιδευω απο Αθηνα για Συβωτα θεσπρ,,,με ενα φρεσκοαγορασμενο Κια σπορταζε(οντας ασχετος απο 4κινητα) και ενα 7μετρο φουσκωτο ολη νυχτα για να αποφυγω κινηση ,,μποτιλιαρισματα κλπ,κλπ κλπ.
-Το πρωι ειμαι στην Αμμουδια ,,,μια περιοχη που ειναι η εκβολη του Αχερωντα λιγα χιλ πριν απο τα Συβωτα ,,που το προγραμμα ειχε μπανιο ,,βολτα Αχεροντα με καγιακ (αν το λεω σωστα) και γενικα πρωτη μερα διακοπων ηταν ,οποτε καταλαβαινετε,,ολα ηταν free..
-Φτανω Αμμουδια 6,30 το πρωι ,,,παω ξεκοτσαρω το σκαφος ,,,και κατευθυνομαι προς παραλια ,,,ειμαι ιδη κομματια γιατι το ολονυχτιο τραβηγμα με εχει κανει αλοιφη!!
Ειμαι λοιπον μπροστα στην παραλια ,,εχουν ξυπνησει και γυναικοπαιδα ,,και λεω με υφος 7 καρδιναλλιων ,,,,
Ελατε να σας δειξω τι κανουν τα τζιπ στην παραλια (σημειωση σημαντικη ,,,στην παραλια δεν ειχε ψυχη ,,μην ξεχνατε η ωρα ειναι 6,30)
Βαζω τερακινηση ,,,και μαρσαροντας ,,,να κατακτησω τον κοσμο

,,ορμαω στην παραλια ετοιμος για ολα
-Η μοιρα ομως ειχε αλλα σχεδια δια την εν λογο ιδεα μου
Με το που μπαινω και μετα απο 7-10 μετρα το εργαλειο κολλαει στην αμμο ,,,,εγω αγεροχως λεω ,,,μισο λεπτο να βαλω τα αργα και φυγαμε στο πιτσ φυτιλι
Αμ δε,,το εργαλειο εσκαβε ,,και εσκαβε ,,και εσκαβε ,,,οσπου ,,,,,καθεται με την κοιλια ανετα ανετα ,,,πανω στην αμμο ,,,και με τους τροχους πλεον να ειναι σχεδον στον αερα !!
Με τον τσαμπουκα πλεον να εχει γινει ρομπα ,,,βγαινω και παω προς βοηθεια ,,,οπου συναντω τον οδοκαθαριστη της περιοχη ,και πριν του πω κατι ,,μου λεει
ΑΑΑ,,ΝΑ ΚΙ ΑΛΛΟς Μ@Λ@Κ@Σ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΤΟΥ,,ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΣΕ!!!
Του λεω εγω ειμαι ,,,ελα να βοηθησεις ,,,,,,μην σας τα πολυλογω ,,,,καθε προσπαθεια ,,που εγινε με τζιπ τις περιοχης ειχε ως αποτελεσμα να κοβονται τα σχοινια και οι ιμαντες η ,,,αν δεν εσπαγαν ,,,απλα να μην εβγαινε με τπτ...τι νερα εριχναν τι πετρες εβαζαν τι πατακια μαμισα,,τι ξυλα εριχναν...
Η ωρα πλεον εχει φτασει 9.30 ,,,εχει μαζευτει ολο το χωριο παιδια λουωμενοι γεροι γριες ,,και εχουν παρει θεση ,,,και απολαμβανουν το κολλημενο αυτοκινητο ,,,
Το ολο σκηνικο το βλεπει ενας βαρκαρης που εχει τρατα ,,,και στελνει 6-7 μαυρους ,,ολοι τους τουμπανα ,,να ανασηκωσουν το αμαξι ,,,ενω ταυτοχρονα καποιο τζιπ θα τραβουσε

+εγω που θα εκανα οπισθεν !!Τζιφος ,,κοπηκε ο ημαντας και παραλιγο να φαμε και κανα 2 παρευρισκομενους
Λεω παει εδω θα κανω διακοπες ,,,,ερχεται λοιπον ο βαρκαρης και μου λεει ,,,,περιμενε λιγο να ερθει το φορτηγο ψυγειο που θα παρει τα ψαρια ,,,και μεχρι τοτε θα ψαξω για συρματοσχοινο,,οπως και εγινε ,,,δεσαμε το αμαξι με το συρμα ,,και το φορτηγο ,αλλα ΚΟΠΗΚΕ ΞΑΝΑ !!
Επιστρατευσαν λοιπον τον υπευθυνο της δεη και εφερε ενα συρματοσχοινο οσο το μπρατσο μου ,,,μου λεει λοιπον ο φορτηγατζης,,,,τωρα η θα το βγαλω ,,η θα κοπει το αμαξι σου ,,,να κοπει το συρμα δεν υπαρχει .
με τραβηξε πλεον πανευκολα ,,,,,,,με την παραλια να χειροκροταει ,,και εγω να μαζευω την ρομπα μου να φευγω !!
!
Εν κατακειδι
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΤΕ ΠΩΣ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ
Συγγνωμη για το μεκροσκελες αλλα δεν γινοταν να το περιγραψω συντομοτερα!!