Σαν ιδεα δεν μπορω να πω πως ειναι ασχημη,γλυτωνεις απο υγρασιες νερα,ζωηφια κλπ κλπ,,περα απο αυτο ομως υπαρχουν πρακτικες δυσκολιες στην χρηση!!
Βασικα πιστευω πως το πρωι θα ξυπνησεις και θα ειναι η πλατη σου σαν αναποδο γαμωτο
Σας λεω τα βασικα ,,αν κοιμηθεις με τα ποδια χαμηλοτερα απο το κεφαλι ,,,θα ξυπνησεις με φοβερο πρηξιμο,στα ποδια.
Αν παλι κοιμηθεις με τα ποδια ψηλοτερα απο το κεφαλι θα ξυπνησεις με πονοκεφαλο,,κατι που σε αυτη την σκηνη ειναι πολυ ευκολο να γινει ενα απο τα 2!!
ΟΚ αν εισαι κατηγορια φτερου θα εισαι ενταξει ,,,,για τα Ελληνικα δεδομενα ομως που
Σκηνη =φαγητο μεχρι σκασμου,,κοπαδια δλδ αιγοπροβατων ,,να ψηνονται λες,,και εισαι ο Κολωκοτρονης με τον Πετρόμπεη και τον Νικηταρά μετα απο την νικη τις στρατιάς του Δράμαλη

δεν κανει !!!
Για το σεξ ,,,,που ελεος βρε αγορι μου Νικο μην δεις ενα καινοτομο πραγμα αμεσσως να ρωτησεις τι γινεται με το σεξ,,,,,,,,,,
Με το σεξ λοιπον ,,τα πραγματα ειναι απλα,,,,,αυτος που θα το ευχαριστηθει ειναι αυτος που κανει μπανιστηρι,,,,που θα βλεπει δλδ ενα ufo να παλλεται,(γιατι σαν ufo ειναι),,καταμεσης του δασους ,,τα δεντρα να λυγανε ,,και τελος να κοβεται ο ημαντας ,,με τα γνωστα αποτελεσματα,,καρφωματος ,,,και βρισηματος!!!
Οποτε αφηστε ,,,χρησιμοποιηστε την κλασικη μεθοδο
-
-
-
-υγ ,,Επισης ,,,,,,,,πολυ με τρομαζει η περιπτωση αφεδρανοκροτησεως-(η ιατρικος επιστημονικη ονομασια της κλ@νι@ς--- αφ=απο,,εδρα=βαση ποπος ,,
κροτος =θορυβος),,,,,που μετα την καταβροχθηση πολλων και διαφορων κρεατοεδεσματων φτανετε να χτυπατε ντεσιμπελ ,αλλα ,και bar πολυ επικινδυνα,που η Μη επαφη με το εδαφος,,εγγυμονει κυνδυνους,,,,εκει βεβαια βλεπω πως η σκηνη εχει αυτο το ανοιγμα ,,που μαλλον προοριζεται ΜΟΝΟ για την Ελληνικη επικρατεια ,,,αλλα και παλι ενας κ@λ@ς να κρεμεται στο πουθενα ειναι λιγο καπως

ασε που ετσι οπως το σκεφτομαι ,,,δεν μπορεις να κρατηθεις και απο πουθενα,,ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΕΙΣ ΤΑ ΠΡΟΣΔΟΚΩΜΕΝΑ,αυτο που οι περισσοτεροι δλδ λενε μετα απο τετοιες μεγαλες στιγμες
-Μπραβο αγορινα μου ,,,φτου μου και εις ανωτερα,ρε δεν εχω γκροβερ!!!καστάνια υδραυλικη εχω εκει πισω!!!-δεν αναλυω τωρα και καποιους που σκυβουν για δειγματοληψια,,με την μυτη τους ,,αυτο σε αλλο επεισοδιο....
,,μια χειρολαβη ας πουμε θα ηταν σωτηρια !!!

Νικολακη για παρτη σου ρε φιλε ολο το λογιδριο ,,να γουσταρεις