Σας παρακαλώ, δείτε αυτό το video, για να καταλάβετε την "κακιά" στιγμή, τι θα συμβεί!!!
Και όσοι έχετε λίγο μεγαλύτερα παιδιά και καταλαβαίνουν ότι αυτά που βλέπουν στην πραγματικότητα είναι κούκλες-ανδρείκελα, βάλτε τα να το δουν και αυτά.... Δεν είναι χαζά τα παιδιά μας, καταλαβαίνουν το κακό... Δείξτε τους! Και αν κουράζονται με την ζώνη καθηλωμένα, σταματάτε κάπου να ξεκουράζονται....
Είναι πραγματικά κρίμα, την σημερινή εποχή που πλέον "ξέρουμε" όλοι μας τι γίνεται, να μην τα εφαρμόζουμε....
Το λέω και σε αυτούς που λαμβάνουν μέρος σε εκδρομή του club και έχουν τα παιδιά χύμα, να παίζουν ηλεκτρονικό παιχνίδι όλα μαζί στο πίσω κάθισμα αλλά και κάποιον είδα κάποτε, να το έχει η μάνα του στο μπροστινό κάθισμα αγκαλιά...
Βρε συμφουρίτες, σε μια λούμπα να κάνει τραμπάλα το αμάξι, το παιδί θα χτυπήσει άσχημα

Θα σας πω ένα απλό παράδειγμα... ήμουν στο δρόμο και χρειάστηκε να πατήσω απότομα το φρένο. Το από πίσω αυτοκίνητο από μένα, χρειάστηκε και αυτό να πατήσει φρένο... όμως το παιδί ήταν μεν πίσω, αλλά "χύμα" όρθιο ανάμεσα στα μπροστινά καθίσματα για να βλέπει. Οι ταχύτητες που κινούμασταν ήταν απίστευτα μικρές, 2α-3η μες στη πόλη σε κίνηση. Το παιδί η "μάνα" του, το κράτησε τελευταία στιγμή με το χέρι της να μην της έρθει μπροστά...
Και φυσικά, τι έκανε, άρχισε να μου κορνάρει και να φωνάζει πως οδηγώ έτσι.... Το τι άκουσε, δεν λέγεται.... Η ανευθυνότητα αυτής πρέπει να μου "περάσει" σε εμένα με τύψεις γιατί πάτησα φρένο μην πέσω στον μπροστινό μου?

Παρακαλώ δείτε το και ευαισθητοποιηθείτε όλοι!!!!!!!!!
[video]http://www.youtube.com/watch?v=orDM8tCn9pY[/video]