Offtopic
Εγω απο μικρός είχα αγάπη στη ταχύτητα και τα γρήγορα αυτοκίνητα.Πριν πάρω φέτος το vitara είχα ένα sti με 330 ιππους και πιο πριν μια Lancia integralle με την οποία τούμπαρα στο Διδυμότειχο με 120 χιλ σε χωματόδρομο πηγαίνοντας για το σπίτι
μεθυσμένος το πως γύρισε το αμάξι δεν το κατάλαβα,σας ορκίζομαι όμως

οτι όντως η ζωή πέρασε απο μπροστά μου,για καλή μου τύχη δεν φοραγα ζώνη και ξάπλωσα στο καθισμα του συνοδηγού ενστικτωδώς πιάνοντας το χερούλι της πόρτας του συνοδηγού.Ο ουρανός έφτασε στα προσκέφαλα των καθισμάτων και στο τιμόνι (αν φοραγα ζωνη θα που έλιωνε το κεφάλι).Όταν σταμάτησε το αμάξι βγήκα απο το τζάμι του συνοδηγού χωρίς γρατζουνιά

έκτοτε δεν τρέχω,δεν πίνω (τίποτα κυριολεκτικά) και καλώς ή κακώς δεν φοράω ζώνη.
Το αμάξι καταστράφικε και μαζί τα πειράγματα για να γίνω γρήγορος,όταν πήρα το sti έφτασα μέχρι χωρισμού με την γυναίκα μου με συγόντο την γκρίνια των γονιών μου για να το πουλήσω πράγμα που τελικά και έκανα.Διστυχώς οι παράγωντες είναι πολλοί η μαγκιά,η επίδηξη,ο εκνευρισμός,το ωραίο αμάξι κτλ οδηγούν σε καταστάσεις πολλές φορές μη αναστρεψιμες