από PKKGV2006 » Παρ Ιαν 02, 2009 5:41 pm
Κατ αρχήν η μεγαλύτερη αγάπη ήταν το Samurai.Η photo ειναι απο scaner και το αδικεί.Για να καταλάβετε το πούλησα ακριβότερα απο οσο το είχα αγοράσει καινούργιο (εποχή αποσύρσεων γαρ).Το είχα φτάξει μετά τρομερά (δυστηχώς έχασα τις φωτογραφίες).
Το vitara 3door δεν μου έκανε , αν και το πήρα μόλις παντρέυτηκα κουτί και είχε και κουκούλα για το βραδάκι.Πάντως θυμάμαι να πηγαίνω με 160χλμ με τέσσερα άτομα μέσα , αέρα , υπερβολική ταχύτητα για μένα τότε μετά το Samurai.
Το wagon 1,6 ήταν σκυλί , το είχα πάρει 2ο χερι με κάτι 50/50 λάστιχα , κοτσαδόρο και monroe απο κάποιον κυνηγό , θυμάμαι (είχε σκάγια κάτω απο την μοκέτα και τρίχες σκύλου).Δεν το αγάπησα και πολύ και το έδωσα γρήγορα (δεν είχε και ac).
Το V6 που πήρα μετά ήταν εργαλείο και το ποιο γρήγορο που είχα ποτέ (136 ίππους και εξακύλινδρο).Είχα πάει παντού , ακόμα και Γαλλία.Του έβαλα 694 bri/tone , monroe και το έδωσα μόλις έμαθα οτι βγαίνει το νεο GV.Μετά το Samurai ήταν η 2η αγάπη μου.
Το προηγούμενο νεο GV 2006 που πήρα τον 11ο του 2005 ομολογώ πως δεν το αγάπησα και για αυτό το έδωσα.Αν και η γυναίκα μου ισχυρίζεται το αντίθετο εγω δεν ένιωσα και πολλά.Μου στοίχισαν κάποια πράγματα που συνέβησαν και το έδωσα πριν ένα μήνα για ένα model 11ος 2007 πλούσιο και ειδική έκδοση απο την επίσημη αντιπροσωπεία.
Η αλλαγή έχει να κάνει με διάφορους λόγους , πάντως Γιατρέ μου δεν είχα ESP και τώρα που έχω σε θυμήθηκα .Σε τραμπάλα που έκανα παλιά έκανα διαφορικό και τώρα περνώ αέρα.
Τέλος πάντων εφόσον βρεθούμε και τα πούμε απο κοντά θα καταλάβεις τους λόγους της αλλαγής που έκανα.
Σαν υστερόγραφο και ζητώντας συγνώμη για το μακροσκελές post μου θα ήθελα να πω πως με ένα Suzuki μπορείς να πας ως την άκρη της Ελλάδας.
Με μικρές υποχωρήσεις με ενα Samurai και λιγότερες με ένα GV (Προσφατα έκανα 3000χλμ σε 5 μέρες).
PKK GV 2006