Με αφορμή τη χθεσινή συζήτηση σας φίλοι μου και επειδή κάπως έτσι βγαίνουν όλες αυτές οι άσχημες φήμες για το Νησί μου... θα σας πω τα εξής!
Ακούω συνέχεια διάφορα παρόμοια σχόλια... και με κάνει να αναρωτιέμαι, είμαστε όντως τόσο πανάκριβοι???
Λοιπόν επειδή έχω κι εγώ επιχειρήσεις στο Νησί και πρόσφατα πήγα να ρισκάρω να κάνω κάτι στην καλντέρα, θα σας πω πως έκανα πίσω γιατί όποιος καταφέρει και ανοίξει κάτι εκεί πραγματικά σας μιλάω πρέπει να έχει γερά στομάχια και μεγάλα @@... γιατί? γιατί φίλοι μου το χαμηλότερο ενοίκιο σε μαγαζί καλντέρας δεν πέφτει κάτω από 5000 ευρώ (σε μαγαζί 50τμ) δεν σας λέω για το πόσο θα σου στοιχίσει το στήσιμο, οι υπηρεσίες και το προσωπικό, γιατί σε τέτοια μαγαζιά δεν πας για να "παίξεις"... πχ, στο μαγαζί που ήμουν χθες ο ιδιοκτήτης είναι συμμαθητής μου και έκανε ένα τεράστιο βήμα, τι εννοώ τεράστιο;;; 1.000.000 ευρώ (δάνειο,αγορά,στήσιμο,κτλπ)!!!

... ναι καλά μετρήσατε τα μηδενικά... έτσι λοιπόν το παλικάρι κάθε μήνα έχει να κάνει με ένα τρελό ποσό (χειμώνα - καλοκαίρι), με 10 υπαλλήλους... και με άλλα διάφορα...
Όταν λοιπόν πάμε σε κάποια επιχείρηση (ανεξαρτήτως τοποθεσίας και είδους) καλό είναι να σκεφτόμαστε και τις ανάγκες που έχει για να ανταπεξέλθει στην εξυπηρέτηση μας... υπάρχουν βέβαια και οι επιχειρήσεις που "κοπανάνε" και δεν αξίζουν τίποτα... ξέρετε εγώ πόσες φορές έχω ακριβοπληρώσει σε διάφορα μέρη της Ελλάδας και ειδικά της Αθήνας, σε κάτι "τσιμεντομάγαζα";;; που το μόνο που έβλεπα ήταν "τσιμέντο"... και όχι καλντέρα και ηλιοβασιλέματα... θα πρέπει να ξέρουμε τι επιλέγουμε, να κατανοούμε και να σεβόμαστε τον χώρο και τον κόπο του άλλου, φτάνει να το αξίζει φυσικά...
Υπάρχουν πολλά καταπληκτικά (και οικονομικότερα) μέρη στην Ελλάδα που με έχουν μαγέψει... δεν θέλω να παινέψω τον δικό μου τόπο αλλά ευτυχώς ή δυστυχώς έχει ανακηρυχθεί ένας απ'τους καλύτερους προορισμούς του πλανήτη... τη φήμη των ακριβότερων προς το παρών την έχουν άλλοι προορισμοί... δεν λέω ότι κάποιοι δεν το εκμεταλλεύονται αυτό για να κάνουν λεφτά, αλλά ένας ένας μπαίνει στη θέση του... δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος που να πιστεύει πως θα βρει τις ίδιες τιμές (πχ) με της Νάξου;;; Θα πρέπει πιστεύω να κρατάμε και κάποιες αξίες... αλλιώς το Vitara θα έπρεπε να είχε την ίδια τιμή με ένα Wrangler
Ξέρω ότι σας έχω κουράσει και σε μερικούς τους τη δίνει κάθε φορά που ανεβάζω Σαντο-φώτο, αλλά κάποια στιγμή θα το κόψω...
Φιλικά πάντα ο Πήβος σας!!!