φίλε μου δεν είχατε άγγελο αλλά πολλούς αγγέλους μαζί.αν δεν την είχες κτυπήσει με την γωνία του φτερού αλλά 10cm πιο μέσα τότε θα την κτύπαγε η μπάρα και στη συνέχεια θα πέρναγες από επάνω της.
μου έτυχε κάτι παρόμοιο πέρυσι το καλοκαίρι στη παραλία της Αίγινας με παρολίγο θύμα ένα παιδάκι 3-4 ετών.
Ξέφυγε από τον κόπανο τον πατέρα του βγήκε τρέχοντας στο δρόμο ΣΚΟΥΝΤΟΎΦΛΗΣΕ και έπεσε κυριολεκτικά μπροστά στην δεξιά μου ρόδα.
Πήγαινα με 30χλμ και σταμάτησε η ρόδα ακουμπωντας το παιδάκι στην μπλούζα του αφήνοντας και ίχνος.
Σταματημένος και μέσα στο αμάξι έψαχνα μάταια να δω το παιδί με την άκρη του ματιού μου γιατί είχα πάθει σοκ και η αδερφή μου δίπλα μου έβλεπε μόνο τα πόδια του και άρχισε να ουρλιάζει μέχρι που ήρθε ο μπαμπάς του που το σήκωσε στα χέρια και άρχισε να το δέρνει ο κόπανος.
Είπα να βγώ να τον πλακώσω στα χαστούκια αλλά είχα πιεί 1 μπύρα και φοβήθηκα τα μπλεξίματα.
Το VITARA το είχα μόλις 3 ημέρες και του άλλαξα λάστιχα μόλις την προηγούμενη ημέρα γιατί ήταν παλιά και φόραγε διαφορετικό λάστιχο σε κάθε ρόδα.
Κάθε φορά που μου έρχεται στο μυαλό αυτή η σκηνή απλά τρελαίνομαι.
Αν δεν είχα αλλάξει λάστιχα, αν δεν πήγαινα με 30 και αν δεν ήμουν συγκεντρωμένος...................δεν θέλω ούτε να το φαντάζομαι!
Μέχρι σήμερα δεν το είχα αναφέρει σε εκτός οικογενείας μου άτομα γιατί όλοι μετά έχουν να κρίνουν και να λένε τα δικά τους.
ΕΔΩ ΕΊΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ Η ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΠΕΡΙΣΕΥΕΙ