Επειδή φαντάζομαι ότι κατέβηκες έτσι χαίρομαι πολύ που δεν έπαθες κάτι

Η πατέντα πατέντα αλλά η μ....α μπορεί να σε στείλει με ράμματα στο λαιμό... στην καλύτερη!!
Το dual crown πιρούνι είναι πολύ ιδιαίτερο και δεν μπορείς να το κοτσάρεις έτσι απλά κάτω από ένα τιμόνι bmx !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ο πρώτος λόγος και ο πιο απλός είναι ότι χαλάς την γεωμετρία του ποδηλάτου και μπορεί πολύ εύκολα να σου κάνει κρακ και να το ψάχνεις σε 2 κομμάτια...
Ο δεύτερο είναι ότι μπορεί να φύγει το πιρούνι και να σε καρφώσει ευκολότατα!!!
Θα σου σύστηνα να το βγάλεις και για την δική σου ασφάλεια και γιατί το ποδήλατό σου δεν φαίνεται να είναι 100% downhill με σκόπό να καθηστά την ανάρτηση άχρηστη.
Αλήθεια τι Bike καβαλάς??
Τέλοσπάντων αν θες όταν κατέβω να βρεθούμε να σου δείξω ένα intense M9 και θα καταλάβεις τί εννοώ.

Δεν σου τα λέω για να σε ξενερώσω αλλά για να σε προστατεύσω!!
Παρότι σου συνηστώ να μην έχεις αυτό το ψαλίδι πάνω γιατί θα σπάσεις το ποδήλατό σου, εαν θέλεις να το κρατήσεις αγόρασε κάτι σαν αυτό που λέω παρακάτω. Εγώ έχω το συγκεκριμένο και είναι πολύ καλό και αντέχει σε πολύ ξύλο. Από την αρχή που το πήρα δεν έχει κάνει κιχ
Επείσης θα σου πρότεινα να πάρεις ένα τιμονάκι φαρδύ με riser.
Ωστόσο δεν το συνηστώ. Χωρίς να θέλω να φανώ κακός αντί να πάρεις ότι σου λέω παραπάνω, κράτα τα χρήματα και πάρε ένα καλό σκελέτι για DH και να το χτίσεις σωστά και σιγά!
Ελπίζω να μην σε στεναχώρησα αλλά ρε φίλε είναι κρίμα να χαλάς χρήματα χωρίς αποτέλεσμα και με κίνδυνο την ζωή σου!!
Ότι θές ρώτα

Keep up!!