Βουρ λοιπον Δευτερα μεσημερι Μαραθονα και τσιτα τα γκαζια για νοτιο ευβοικο. Τα 250 SUZUκοαλογα να λυσανε και το κοντερ να γραφει 60 μιλια!!!!! Απλα τρελα.....
Φτανοντας στο επιθυμητο σημειο βγαινουν οι πετονιες και τα καλαμια και αρχιζουμε. Ο Γωργος αρτια εξοπλισμενος ο Τασος με το καλαμι του και εγω με μια δανικη πετονια απο τον Τασο, μιας και ειμαι καινουριος στον χωρο και δεν εχω προλαβει να εξοπλιστω. Πρωτος ο Τασος βγαζει ενα ψαρακι..Αν και το σημειο ηταν ιδανικο για ψαρεμα ο καιρος δεν ηταν συμαχος και τα 4 μποφορ δεν μας αφηναν σε ησυχια.
Καποια στιγμη ενιωσα την πετονια μου να βαραινει, στην αρχη νομισα οτι σκαλωσε το βαρακι στον βυθο αλλα γραψε λαθος... κατι βαρυ ειχε αγκιστρωθει και ερχοταν πρως τα πανω. Γρηγορες κινησεις και αγωνια να δουμε τι ειναι αυτο που επιασα, "κατι βλεπω κατι βλεπω" φωναζει ο Γιωργος και ξαφνικα

Θα ηθελα εδω να ευχαριστησω τον Γιωργο για την υπεροχη βολτα με το σκαφος του τον Τασο για την καλη παρεα και τον Θεο για αυτο το φοβερο χταποδι που εστειλε στην πετονια μου....