panoshm έγραψε:Αρουραίος του αγρού..... είναι μεγάλος σαν γάτα
Πάντως ρε θηρίο, πως σου γλύτωσε το ψυγείο από το

θα σε πάρω για μπράβο, μου κάνεις

ΥΓ: το πέτυχες?

Ρε συ τι είπες τώρα ? Μόνο εσύ μπορούσες να σκεφτείς ότι μπουμπούνισα το ποντίκι μέσα στην αποθήκη ...
Λοιπόν ... πιο κοντά έπεσε ο Χάσκης .
Το άτιμο το ποντικάκι τα μάζεψε όλα αυτά μέσα στο χώρο του κομπρεσερ του καταψύκτη , κυρίως δεξιά από αυτό .
Τα πέρασε από μία λεπτή χαραμάδα που υπάρχει στο κάτω μέρος .
Το τρελό στην όλη ιστορία , είναι ότι είχα τσακωθεί άπειρες φορές με τη γυναίκα , γιατί χάναμε τα κίτρινα γάντια και κάθε φορά μου ζητούσε να πάρει καινούρια ...
Κάποια στιγμή έχασε και το ένα από τα δύο υφασμάτινα γάντια της , οπότε άρχισα να ανησυχώ ότι κάτι δεν πάει καλά ... όπως στην Ελληνική ταινία με τα κίτρινα γάντια και την πορτοκαλάδα από μπορτοκάλι ... θυμάστε εεε ?
Είχε μαζέψει μέσα κρόσια από τις σφουγγαρίστρες που μαδούσε , αποδείξεις του Lidl όπως σωστά παρατηρήσατε , πλαστικές σακούλες και χίλια δυο άλλα μαραφέτια ...
Κάποια στιγμή πήγα αργά το βράδυ που είχε ησυχία και άκουσα ... το κριτσι κριτσι .
Πουλάκι μου λέω ... εδώ μου είσαι ? Του έριξα λοιπόν ένα κόκκινο κυβάκι και την επομένη ... το βρήκα ανάσκελα .
Τώρα θα μου πείτε πως άνοιξα τον καταψύκτη . παρατήρησα προχθές δύο τρία κρόσια από τη σφουγγαρίστρα να κρέμονται από τις θυρίδες του καπακιού , οπότε την ψυλιάστηκα τη δουλειά και το άνοιξα . Το θέαμα .....

με εξέπληξε !
Αυτά τα ολίγα ! Α και καλού κακού , ρίξτε κανένα φαρμακάκι αν έχετε παρόμοιους χώρους , γιατί το δικό μου ποντικάκι , δεν έκανε κέφι τα καλώδια . Μπορεί όμως να μην συμβεί το ίδιο και με το δικό σας ...