Λοιπόν μάγκες επειδή βλέπω ότι υπάρχουν πολλοί ενδιαφερόμενοι για το εν λόγο ψυγείοκαταψύκτη θα δώσω μερικές πληροφορίες και από εκεί και πέρα ξαναμιλάμε
Το συγκεκριμένο είναι από τα 3 καλύτερα που κυκλοφορούν στην αγορά στο είδος του μαζί με τα WAECO και ARB.
Όλα φοράνε το ίδιο κομπρεσέρ της Danfoss απλά σε μερικά μοντέλα στα ίδια λίτρα αλλάζει με λίγη διαφορά η ψύξη.Δηλαδή αντί για -10 μπορεί να έχουν -15 ή -20.Φυσικά αλλάζει τραγικά και η τιμή από εκεί και πέρα.
Το συγκεκριμένο σε αυτή την κατηγορία είναι από τα οικονομικότερα.
Vitrifrigo c41

- boat-mobile-refrigerator-149058.jpg (58.47 KiB) 23848 προβολές
Εγώ το πήρα από τον Λυράκη που είναι δίπλα στα ΚΤΕΛ στην Εθνική και σαν πρώτη τιμή μου είπε 450ε και 2 χρόνια εγγύηση.Τελικά βρήκα από τον ίδιο από σύμπτωση ενα μεταχειρισμένο και το πήρα 350.
http://www.vitrifrigo.com/eng/catalog.a ... 1&n=runnerΛΥΡΑΚΗΣ
Κηφισού & Δράκοντος 100
2105129277
Φαντάζομαι ότι αν τον πάρετε τηλέφωνο και του πείτε για 2 ή 3 κομμάτια ότι θα κάνει και καλύτερη τιμή για τον καθ'ένα
Τα συγκεκριμένα που φέρνει είναι χωρίς βάση και φίσα στα πλάγια και χωρίς καλάθι μέσα.Το φούλ extra μοντέλο που φέρνει ο Ζώης Ευσταθίου στο Μοσχάτο σε ερώτηση που του έκανα τελική τιμή μου το άφηνε 570ε
http://www.zois.gr/Οπότε και προτίμησα να μην έχω καλάθι ,βάση έφτιαξα μόνος μου καθώς στην πραγματικότητα και η γνήσια είναι ένα λαμάκι από κάτω και από την αναμονή που έχει να ενώσω ένα καλώδιο στον ηλεκτρολόγο μου και να γλιτώσω αν έπερνα καινούργιο 120 ευρώ.
Τώρα σαν χωρητικότητα για να καταλάβετε τι χωράει απλά αναφαίρω ότι αριστερά στην ειδική θήκη για μπουκάλια χωράει 3 του 1,5 λίτρου και σαν κουτάκια coca cola συνολικά 46
Σε 20 λεπτά δοκίμασα και πιάνει -7 και σε 2 ώρες -10
Έχει θερμοστάτη και μόλις πιάσει την θερμοκρασία που του έχεις πεί κόβει να τραβάει ρεύμα μέχρι να ξαναχρειαστεί να ανεβάσει.Οπότε μένει και συνεχώς στο ρεύμα του αυτοκινήτου για ας πούμε ένα βράδυ χωρίς πρόβλημα.Το δοκίμασα για 7 ώρες συνέχεια με σβηστώ αμάξι και κανένα πρόβλημα
Η διάστασή του είναι 60χ40χ40
Αυτά και μου λέτε ότι θέλετε

Τελευταία επεξεργασία από Επισκέπτης και Τετ Απρ 21, 2010 4:27 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά