fantomass έγραψε:panoshm έγραψε:Βρε σεις δεν είναι το θέμα αν θα το χρησιμοποιήσεις 1 φορά ή 10... Το θέμα είναι να το χρησιμοποιήσεις 1 φορά στις τόσες... αλλά σε πόσες "τόσες"? σε μία? και να γιατί να λες "έχω κάτι, τώρα αν δουλέψει, έχει καλώς, άιντε πάμε στην άμμο, ξεφουσκώστε τα λάστιχα" και το μαραφέτι μετά να σου φουσκώσει μόνο το 1,5 λάστιχο και μετά να τα παίξει...
Σε αυτά τα πράγματα, δεν θέλω ημίμετρα πάντως εγώ... Αν πάρω, θα πάρω καλό, αλλιώς καθόλου
Εκκινητης με αεροσυμπιεστη BLACK&DECKER BDJS450I +AV1205
ΜΟΝΤΕΛΟ:[BDJS450I]
Τιμή Καταλόγου: 184,90EUR
Τιμή Προσφοράς: 129,90EUR
ΤΕΧΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ BDJS450I
Τύπος μπαταρίας 12V 17Ah
Στιγμιαία εκκίνηση 450 Amps
Συνεχή Παροχή 300 Amps
Aυτο που το βρισκουμε?
Διακόπτης on/off
Αεροσυμπιεστής ισχυος 8.28bar/120psi
Οικιακός φορτιστής 230V AC
Θήκη για αποθήκευση των εξαρτημάτων
Υποδοχές για τοποθέτηση των ακροδεκτών
Λαβή μεταφοράς
Βάρος 7Kg
ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
*Στιγμιαία 450 Amps εκκίνησης. Εκκινεί αυτοκίνητα, σκάφη, τροχόσπιτα κ.α. χωρίς τη χρήση άλλου οχήματος
*Ενσωματωμένα ανθεκτικά LED εργασίας για χρήση και τη νύχτα έως 50 ώρες λειτουργίας με πλήρη φόρτιση
*Μπουτόν και 4 LED ένδειξης στάθμης μπαταρίας
*Καλώδια και ακροδέκτες 61CM υψηλής αντοχής για προστασία από σπινθήρες για αποτελεσματική μεταφορά της ισχύος
*17 Ah μπαταρία κλειστού τύπου
*Ενδεικτική λυχνία ανάποδης συνδεσιμότητας μπαταρίας χωρίς σπινθήρες
*Διακόπτης ρεύματος ασφαλείας προστατεύει απο σπινθήρες
Ενσωματωμένος αεροσυμπιεστής ισχύος 8.28bar/120psi με όργανο ένδειξης, διακόπτη on/off & 3 μύτες για διάφορες χρήσεις, κατάλληλος για ελαστικά αυτοκινήτων και ποδηλάτων, μπάλες, φουσκωτά σκάφη, στρώματα θαλάσσης κ.α.
*Μαλακή λαβή για μεγαλύτερη άνεση
*Ελαστικές γωνίες και αντιολισθητικά σημεία για ασφάλεια στη χρήση και ευκολία στην αποθήκευση
2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ
ΔΩΡΟ
Σκουπακι Αυτοκινητου AV1205