από GrandViturbo » Δευτ Φεβ 08, 2010 8:31 pm
Να ετοιμαστει και φυγαμε!!! Πραγματικα! Θα ηθελα να δω 2-3 κυριες να κρατανε την μυτη τους σε σταση " ίου" ή ακομα και το νεο και ψωνιστηκο επιφωνημα " ία" , εγω Οια μανταμ ξερω το νησι , εσυ δε ξερω τι λες... Οι τις φλορουμπες με τα πλατω και τα κασκολ.. Τα λευκα δοντια και το μαλλι καλοχτενισμενο, καθως και το σωμα γυμανστηριο , να προστατευει την "επομενη" του κοπελα που ετυχε να βγουνε βολτα εκεινη τη μερα για 1ο ραντεβου και την "προφυλασει" ταχα μου σπρωχνοτνας την με ολο του το χερι απο μπρατσο εως παλαμη ταχα μου "σε αγκαλιαζω" αλλα με παλαμη στυλ μπουνιας οτι και καλα δε θελω να σε αγκαλιασω αλλα ενεκα της περιστασης.. " μη σου λερωθει το τελευταιο μοντελακι καπαρτινας Burberry που μολις ΣΟΥ αγορασα για να σου κανω εντυπωση" τρεχοντας την σκουφα απο το ενα πεζοδρομιο στο αλλο με βημα αλα τζοκινγκ ταχα μου"προλαβαινουμε δε προλαβαινουμε"
Χαριζεται δωρεαν μασαζ μιας ωρας σε περιπτωσεις κραμπας των κοιλιακων μυων λογω ακαταπαυστου γελιου... Αυτα!\
( οι περιγραφες ειναι φανταστικες και ουδεμια σχεση με την πραγματικοτητα εχουν... Αλλιως οποιος εχει την μυγα, να παρει fenistil )