ΕΡΩΤΗΣΗ

Γενικές ερωτήσεις για τα αμάξια μας, που δεν είναι σχετικές με κάποια από τις αντίστοιχες ενότητες

ΕΡΩΤΗΣΗ

Δημοσίευσηαπό apostolosM » Δευτ Οκτ 20, 2008 10:08 pm

Κατ΄ αρχάς θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για το θερμό σας καλωσόρισμα και ελπίζω να μπορέσω να είμαι και εγώ μαζί σας (όταν το παραλάβω) στις εκδρομές σας (είδα όλες τις φωτογραφίες σας).
Εχω πάει και εγώ σε όλα αυτά τα μέρη αλλά δεν είδα τίποτα εκτός δρόμου.
Μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω. Η auto profit στην Συγγρού που τα δίνει τα GV αρκετά φθηνότερα και με καλλίτερο εξοπλισμό (σήμερα το είδα) είναι το ίδιο με την αντιπροσωπεία ? Τι διαφορές υπάρχουν ?
Ενδιαφέρομαι για έναν φίλο μου (εγω μάλλον την πάτησα)
Φιλικά Απόστολος
apostolosM
4x4 newbie member
4x4 newbie member

Δημοσίευσηαπό antstudio » Δευτ Οκτ 20, 2008 10:26 pm

Οι απόψεις για την auto profit διίστανται..
Εχω διαβάσει από κατόχους οτι επειδή αυτοί τα φέρνουν παρεισαγωγή η εγγύηση μετράει απο την ημέρα εκτελωνισμού.
Δηλαδή άμα το αμάξι εκτελωνίστηκε τον Μάρτιο του 2008 και εσύ το αγόρασες τον Ιούνιο ότι χάνεις 3 μήνες από την εγγύηση!
Κάποιοι άλλοι λένε πως όχι! Η auto profit λέει ότι αυτό δεν ισχύει...
Πάντως είχα πάει και εγώ να ρωτήσω όταν αγόραζα το δικό μου, γιατί έδινε επιπλέον θερμαινόμενα καθίσματα και φώτα xenon στην ίδια τιμή,
αλλά δεν είχε καλή χρηματοδότηση (υψηλά επιτόκια!) και στο τέλος με τις δόσεις έβγαινε πιο ακριβό!
Αλλά το έκανα για να έχω και το κεφάλι μου ήσυχο!

Α!!! Καλορίζικο! και καλολασποτο!!! :wink: :wink:
Άβαταρ μέλους
antstudio
4x4 Trial Race Member
4x4 Trial Race Member

Λάστιχα: BF A/T
Suspension: MAD+ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ
cb: Ναι
Name: Φώτης

Δημοσίευσηαπό antstudio » Δευτ Οκτ 20, 2008 10:33 pm

Μεταφέρθηκε στις Ερωτήσεις ετσι ώστε να μην θαφτεί σε λάθος ενότητα! :wink:
Άβαταρ μέλους
antstudio
4x4 Trial Race Member
4x4 Trial Race Member

Δημοσίευσηαπό Andreas » Τρί Οκτ 21, 2008 9:28 am

Εγω το GV το πηρα απο εκεί πρίν 4 μήνες.Σχετικά με την εγγυηση ξεκινα απο την ημερα που βγαίνει η αδεια.Απο εξηπηρετηση πολύ καλοι και το αυτοκινητο το πήρα σε 5 ημέρες.Τώρα από διαφορές εγώ είδα τον εξοπλισμό (xenon θερμαινόμενα) και στην τίμη πέριπου 1800 ευρω κάτω.
Άβαταρ μέλους
Andreas
4x4 Grand member
4x4 Grand member

Λάστιχα: Maxxis Trepador
Suspension: Rocky Road
cb: Όχι
Name: Ανδρέας

Δημοσίευσηαπό antstudio » Τρί Οκτ 21, 2008 10:28 am

Andreas έγραψε:Εγω το GV το πηρα απο εκεί πρίν 4 μήνες.Σχετικά με την εγγυηση ξεκινα απο την ημερα που βγαίνει η αδεια.Απο εξηπηρετηση πολύ καλοι και το αυτοκινητο το πήρα σε 5 ημέρες.Τώρα από διαφορές εγώ είδα τον εξοπλισμό (xenon θερμαινόμενα) και στην τίμη πέριπου 1800 ευρω κάτω.

Μήπως το πήρες χωρίς το multimedia? Γιατί και εγώ θυμάμαι ότι η διάφορα
άξιζε άμα το έπαιρνες χωρίς!
Άβαταρ μέλους
antstudio
4x4 Trial Race Member
4x4 Trial Race Member

auto profit

Δημοσίευσηαπό apostolosM » Τρί Οκτ 21, 2008 11:21 am

To παρήγγειλα χωρίς Multimedia το δικό μου και χωρίς τίποτα άλλα αξεσουάρ. Το μόνο που μου είπαν είναι πως θα μου κάνουν δώρο το parktronic.
apostolosM
4x4 newbie member
4x4 newbie member

Δημοσίευσηαπό Andreas » Τρί Οκτ 21, 2008 3:10 pm

Το καλοκαιρι που το πήρα ειχε βγαλει η αντιπροσωπια την έκδοση χωρις το syberstation σε συτη την έκδοση η profit ηταν φθηνότερη 1800 ευρω και συν τα xenon και θερμαινόμενα.Παντος το parktronic είναι πόλυ καλο και με οθόνη.Ζητα του και συναγερμό εμένα μου έβαλε την μανας του.
Άβαταρ μέλους
Andreas
4x4 Grand member
4x4 Grand member

Δημοσίευσηαπό delan » Τρί Οκτ 21, 2008 3:40 pm

Εγώ θα σας πώ την εμπειρία μου από την Personal Best στην Λ. Κηφισίας από όπου πήρα 3 SUZUKI ! ΅Ενα Jimny και 2 G.V. Όλες τις φορές εκνευρίστηκα μαζί τους όμως ξαναπήγαινα γιατί φοβόμουν δύο πράγματα ¨α ) ότι το αυτοκίνητο δεν είναι κατασκευασμένο στην Ιαπωνία αλλά σε άλλο εργοστάσιο (ίσως Ισπανία) με συνέπεια στην ποιότητα κατασκευής του
β) στο άν ισχύει η εγγύηση ως έχει ή αν παρουσιαστεί η ανάγκη θα βρίσκουν διάφορα κολλήματα?
Πάντως η εξυπηρέτηση στην P.B. ήταν επιεικώς αδιάφορη καθώς κάθε μέρα το κατάστημα είναι γεμάτο υποψήφιους πελάτες. Όσον αφορά τα "δώρα" μου έβαλαν Park tronic (το πιο φθηνό ίσως που κυκλοφορεί στο εμπόριο), συναγερμό (αυτός είναι καλός), πατάκια και τις πλαστικές πλάγιες λωρίδες. Ζητούσα επίμονα να παραγγείλω extra φώτα ξένον και μου απαντούσαν ότι δεν τα φέρνουν με αυτό τον εξοπλισμό. Επίσης η παραλαβή έγινε μετά 15 εργάσιμες ημέρες.... Από λοιπό εξοπλισμό (η 5θυρη έκδοση ) εκτός το multi media είχε και 2 οθόνες στα προσκέφαλα και ESP και cruise control . Τιμή 3/08 υρώ 33.500 . Γενικά υπήρχε μία δυσθυμία από τους πωλητές -ίσως και λόγω του όγκου δουλειάς - και δεν ενιωσα το ενδιαφέρον....
Τα συμπεράσματα δικά σου.
Liberate me ex internis !
delan
4x4 Grand member
4x4 Grand member

Δημοσίευσηαπό Ex - Member » Τρί Οκτ 21, 2008 9:55 pm

Καλησπέρα. :lol: :lol: :lol:
Και εγώ από την Auto Profit αγόρασα το αυτοκίνητό μου - έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένη. Να είναι καλά οι άνθρωποι - βοήθησαν πάρα πολύ. :lol: :lol: :lol: Και μάλιστα έχω παρακινήσει αρκετά παιδιά να αγοράσουν από εκεί το αυτοκίνητό τους. :lol: :lol: :lol:
Ex - Member

Δημοσίευσηαπό frag » Κυρ Δεκ 14, 2008 5:23 pm

Το ερωτημα profit ή personal best,με ετρωγε για 2 μηνες τουλαχιστον και εψαχνα με αγωνια να βρω καποια σχολια για αυτους στο internet.Οταν αγορασα εγω το δικο μου(1.6),η best δεν ειχε απλη εκδοση και με υποχρεωνε να παρω multimedia,δερματινα κτλ,που μου ηταν ΑΔΙΑΦΟΡΑ!
Σχετικα με το προσωπικο τωρα,δεν μπορω να πω πως με σκλαβωσαν κιολας με την εξυπηρετικοτητα τους,αλλα κατα τα αλλα ΚΑΝΕΝΑ προβλημα!Ημουν πολυ καχυποπτος,αλλα μεχρι τωρα ολα καλα.
Το μονο αρνητικο ειναι το υψηλο επιτοκιο,οπως ανεφερε και καποιος φιλος παραπανω.Παντως απατεωνες δεν ειναι και θα ξαναγοραζα απο αυτους.
Ελπιζω να βοηθησα..... :wink:

ps:Ενα αλλο θεματακι εχει να κανει με τα service.Η profit μου ειπε καθε 15000(ή χρονο),ενω η best καθε 7500(ή 6μηνες) συντηρηση για να ισχυει η εγγυηση.Εγω παντως για να ειμαι σιγουρος πηγα και στο 6μηνο.
UNITED WE STAND
frag
4x4 newbie member
4x4 newbie member

service στα ποσα?

Δημοσίευσηαπό ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ » Κυρ Δεκ 14, 2008 6:10 pm

Στο βιβλιαρακι,αλλου αναφερωνται τα σερβις,(καθε 15000 Χλμ.)
και σε αλλο σημειο οι αλλαγες λαδιων,(καθε 7500 Χλμ.)
Ποτε πια αναγομωμενα Black Star
Άβαταρ μέλους
ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
4x4 Trial Race Member
4x4 Trial Race Member

Re: ΕΡΩΤΗΣΗ

Δημοσίευσηαπό kirdel » Τετ Απρ 22, 2009 11:54 pm

Ίσως το χειρότερο που θα μπορούσε να κάνει κάποιος να αγοράσει αυτοκίνητο από την auto profit. Θα γλιτώσει περίπου στα 1500 ευρώ αλλά σε μετέπειτα πώληση του αυτοκίνητο του χάνει ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ στην τιμή μεταπώλησης . Άντε να το πας στην επίσημη Αντιπροσωπεία για σέρβις!!! (Είναι σαν να παίρνεις για φύλαξη του παιδιού σου τον χειρότερο εχθρό σου). Την έπαθα εγώ, πήρα από την auto profit πριν 4 χρόνια το grand Vitara3θυρο στα 2000 cc και όταν το πήγα στους ίδιους για ανταλλαγή με το καινούργιο τους δεν το έπαιρναν ούτε οι ίδιοι γιατί λέει Δεν έχει τα σέρβις του στην επίσημη αντιπρ. Susuki!!! Δηλαδή και οι ίδιοι απαξιώνουν τα αυτοκίνητα που εισάγουν
Άβαταρ μέλους
kirdel
4x4 newbie member
4x4 newbie member

Δημοσίευσηαπό mytilini » Πέμ Απρ 23, 2009 8:51 am

Φίλε Kirdel είσαι λάθος για ένα και μόνο λόγο:
κατ' εφαρμογήν Κοινοτικής Οδηγίας ήδη από το έτος 2002(και μετά από ατέλειωτα πρόστιμα από την Επιτροπή) , επιτρέπεται πλέον και στην Ελλάδα η "παράλληλη" εισαγωγή καινούργιων αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών. Εφ' όσον το μοντέλο έχει "ομολογκαριστεί" επίσημα, ο εξουσιοδοτημένος διανομέας (δεν υπάρχει πιά η αποκλειστικότητα, έχει καταρηγθεί διά νόμου) και τα συνεργεία του, υποχρεούνται στα ακόλουθα:
1)να αναγνωρίζουν την εγγύηση του προϊόντος την οποία χορηγεί ο κατασκευαστής και όχι ο αντιπρόσωπος,
2)να το καλύπτουν με ανταλλακτικό είτε πωλήθηκε από το εξουσιοδοτημένο δίκτυο πωλήσεων είτε όχι,
3)να αναγνωρίζει τα σέρβις που έγιναν σε μη εξουσιοδοτημένα συνεργεία υπό την προϋπόθεση ότι χρησιμοποιήθηκαν ανταλλακτικά και αναλώσιμα "αναγνωρισμένων κατασκευαστών" και ότι το συνεργείο είναι νόμιμο και ο υπογράφων έχει άδεια άσκησης επαγγέλματος.
Ερώτησις: πόσοι από τους "μαστοράντζες" που εργάζονται στα "εξουσιοδοτημένα" έχουν πτυχίο μηχανικού;
2η ερώτησις: είστε σίγουροι ότι τα "εξουσιοδοτημένα" χρησιμοποιούν "γνήσια" ανταλλακτικά;
Επειδή λόγω επαγγέλματος γνωρίζω το κύκλωμα από "μέσα" επιτρέψτε μου να έχω έντονες επιφυλάξεις, ενστάσεις και αντιρρήσεις για την τιμιότητα των "εξουσιοδοτημένων" διανομέων και επισκευαστών.
Μη σβήνετε τα post μου, μπορώ και μόνος μου
Άβαταρ μέλους
mytilini
4x4 All Terrain member
4x4 All Terrain member

Λάστιχα: 225-75-16
Suspension: OME
Name: ΚΩΣΤΑΣ

Δημοσίευσηαπό Andreas » Πέμ Απρ 23, 2009 9:39 pm

Το ιδιο και εγω τα service γινονται κανονικα στην επισημη αντιπροσωπεια με σφραγιδα και το αυτοκινητο το πηρα και πολυ φθηνοτερα και με περισσοτερα extra τα οποια δεν βάζει η επισημη αντιπροσωπεια (xenon,θερμαινομενα)
Άβαταρ μέλους
Andreas
4x4 Grand member
4x4 Grand member

Δημοσίευσηαπό kirdel » Παρ Απρ 24, 2009 2:00 am

Δεν αντιλέγω στα όσα γραφεις . Για αυτό και γω ποτε Δεν πήγα το αυτοκ. μου σε εξουσιοδ. συνεργείο. Εγω έγραψα οτι ακόμη και η ίδια η auto profit που είχα κάνει την αγορά του απο εκεί,, μου ζήτησε αν τα servis του έγιναν σε εξουσιοδ. συνεργείο ....ειδάλως μειώνεται η αξία του αυτοκινήτου. Δηλαδή η ιδια η auto profit απαξιώνει τα παραεισαγώμενα αυτοκίνητα που μας πούλησε!!!!
Άβαταρ μέλους
kirdel
4x4 newbie member
4x4 newbie member

Επόμενο

Επιστροφή στο Ερωτήσεις

arahova Τετ Απρ 30, 2025 9:36 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 30, 2025 6:59 am Καλημέρα σας.
panagiotis1 Τρί Απρ 29, 2025 7:55 pm Θά ήθελα μια απάντηση αν θά έχει επιτυχία η συγκόλληση τού μπλοκ, αν κάποιος έχει κάνει κάτι αντίστοιχο.
arahova Τρί Απρ 29, 2025 10:54 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τρί Απρ 29, 2025 7:00 am Καλημέρα σας.
ΣΤΑΥΡΟΣ Δευτ Απρ 28, 2025 7:52 pm Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
arahova Δευτ Απρ 28, 2025 11:18 am Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα.
antonis1627 Δευτ Απρ 28, 2025 6:28 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
arahova Κυρ Απρ 27, 2025 10:49 am Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή.
antonis1627 Κυρ Απρ 27, 2025 7:17 am Καλημέρα σας
arahova Σάβ Απρ 26, 2025 9:01 am Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Σάβ Απρ 26, 2025 7:25 am Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 1:45 pm Τετάρτη 30-4-2025 πάμε για καφεδάκι στον
arahova Παρ Απρ 25, 2025 8:49 am Καλημέρα σε όλους και καλο Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 6:30 am Καλημέρα σας.
arahova Πέμ Απρ 24, 2025 2:36 pm Καλησπέρα σε όλους.
antonis1627 Πέμ Απρ 24, 2025 6:25 am Καλημέρα σας.
arahova Τετ Απρ 23, 2025 5:39 pm Καλησπέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 23, 2025 6:46 am Καλημέρα σας.
antonis1627 Τρί Απρ 22, 2025 6:33 am Καλημέρα σας.
Γιώργος Κατσαμάκας Δευτ Απρ 21, 2025 8:55 pm Καλησπέρα και καλή εβδομάδα σε όλες και όλους! Χριστός Ανέστη!
arahova Δευτ Απρ 21, 2025 3:22 pm Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά σε όλους.
antonis1627 Δευτ Απρ 21, 2025 7:46 am Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
antonis1627 Δευτ Απρ 21, 2025 6:51 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
makis_V Κυρ Απρ 20, 2025 9:42 am Χρόνια πολλά , Χριστός Ανέστη !
AJAX Chat © 2007 StarTrekGuide ? Updates every 5 Seconds

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 16 επισκέπτες