από Dimis » Δευτ Ιουν 01, 2009 6:14 pm
Μην τρελαθούμε λέμε.....
Ας ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα....
1) Η εγγύηση ισχύει από όπου και να το παρεις. (τελεία και παυλα !!!)
2) Τα αυτοκίνητα της αυτο προφιτ έρχονται από την Σουζούκι Ολλανδίας και είναι Ιαπωνικά (αν θέλεις αποδείξεις να σου δείξω το δικό μου που είναι αγορά του '06)
2α) Τα νέο μοντέλο να ξέρεις ότι ακόμα δεν βγαίνει σε καμία άλλη χώρα εκτός Ιαπωνίας. (το παλαιότερο όντως έβγαινε και στη Ισπανία αλλά όχι αυτό !!!)
2β) Τα μοντέλα μπορεί να είναι παραεισαγωγή αλλά είναι εισαγωγή από επισημη Σουζούκι άλλης χώρας... Ολλανδίας που δεν παρουσιάζει κανένα πρόβλημα στην τοποθέτηση όλων των έξτρα αξεσουαρ όπως έχει η εδώ αντιπροσωπεία, και είναι και φθηνότερη για αυτό τα φέρνει από εκεί !!!
Αυτα που σου λεω είναι δεδομένα και καρατσεκαρισμενα....
3 χρόνια δεν είχα κανένα πρόβλημα με εγγύηση αλλά ούτε και με ανακλήσεις παρ'όλη την αγορά μου από παραεισαγωγή. (τελεία και παύλα).

Grand Vitara 2.0 JLXEW, ESP/TCS, Xenon, RR Lift Kit, GEOLANDAR A/T-S (225/65/17), XMC Ποδιές
ΔΙΑΙΤΗΜΑΣΙ ΤΕ ΧΡΗΖΟΜΑΙ ΕΠ'ΩΦΕΛΕΙΗ ΚΑΜΝΟΝΤΩΝ ΚΑΤΑ ΔΥΝΑΜΙΝ ΚΑΙ ΚΡΙΣΙΝ ΕΜΗΝ, ΕΠΙ ΔΗΛΗΣΕΙ ΔΕ ΚΑΙ ΑΔΙΚΙΗ ΕΙΡΞΕΙΝ.