HELP-μπερδεμενος με την αγορα new grand vitara

Γενικές ερωτήσεις για τα αμάξια μας, που δεν είναι σχετικές με κάποια από τις αντίστοιχες ενότητες

HELP-μπερδεμενος με την αγορα new grand vitara

Δημοσίευσηαπό moufas » Σάβ Μάιος 30, 2009 8:25 pm

γεια σας με λενε γιαννη και και ειμαι επιδοξος αγοραστης grand vitara αλλα εχω μπερδευτει τοσο και δεν ξερω τι να κανω. εψαξα στα παλιοτερα θεματα αλλα δεν βρηκα κατι που να με βοηθησει. ενδιαφερομαι για το grand vitara 5d στην πετρελαιοκινητη εκδοση αλλα πηγενοντας στην personal best μου ανακοινωσαν πως δεν υπαρχει σε facelift και υπολογιζουν να χουν σε κανα 2 μηνο με αυξημενη τιμη απο τα 31260 που μου ανοικωσαν ενδεικτικα που ισχυει μεχρι τωρα. και με παροτρυναν για βενζινοκινητο αλλα μονο σε πρασινο και μπεζ γιατι εχουν ξεστοκαρει και τα επομενα δεν θα εχουν μειωμενο τελος ταξινομησης. περνοντας απο την auto profit ακουσα τελειως διαφορετικα πραγματα. αυτοι εχουν το πετρελαιο facelift με 31700 με πιο πληρη εξοπλισμο οπως χενον ηλιοροφη δερματινο θερμενομενα αλλα με αυτοκιντα παραγωγης 2008 οπως προσεξα ενω η full εκδοση της βενζινας βγαινει μονο σε αυτοματο κιβωτιο κατι που δεν θελω με τιποτα. γενικα πρωτη φορα εχω μπερδευτει τοσο με πωλητες να κατηγορουν τους ανταγωνιστες τους και τις τοσο διαφορετικες εκδοσεις που εχω πετυχει στο ιδιο αυτοκινητο. πχ στην αυτο προφιτ εχει στο cyberstation χαρτη μονο αθηνας κατα βαση στην personal εχει και ευρωπη αλλα οθονη 6.1 ενω στην αλλη 7. η περσοναλ λεει πως δεν ισχυει η εγγυηση ενω η ayto το διαψευδει, και συνεχιζει πως τα αυτοκινητα κατασκευαζονται στην ουγγαρια ενω η ayto πως μονο ενα εργοστασιο υπαρχει στον κοσμο για grand και ειναι στην ιαπωνια. πραγματικα μυλος η υποθεση εχω μπερδευτει παρα πολυ. οποιος γνωριζει θα χαρω να με διαφωτισει....................... Confused
Τελευταία επεξεργασία από moufas και Σάβ Μάιος 30, 2009 8:41 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
moufas
4x4 Regular member
4x4 Regular member

Δημοσίευσηαπό kaliakouda » Σάβ Μάιος 30, 2009 8:31 pm

Γιατί μπερδεύτηκες,πάρτο από την ΑUTO αφού στο δίνει φθηνά και πλούσιο,εγγύηση ισχύει σε όλα τα συνεργεία της αντιπροσωπείας :!:
Φωτιά και Καρκίνο στους Εμπρηστές!!!

http://www.youtube.com/user/kaliakoud

http://www.youtube.com/user/kaliakouda1400
Άβαταρ μέλους
kaliakouda
Founding Member
Founding Member

Λάστιχα: Malatesta Κobra
Διάσταση ελαστικών: -
Suspension: Rocky Road+1
cb: Ναι
Aka: Αμετανόητος Μοτοσυκλετιστής!
Name: Γιώργος

Δημοσίευσηαπό moufas » Σάβ Μάιος 30, 2009 8:39 pm

kaliakouda έγραψε:Γιατί μπερδεύτηκες,πάρτο από την ΑUTO αφού στο δίνει φθηνά και πλούσιο,εγγύηση ισχύει σε όλα τα συνεργεία της αντιπροσωπείας :!:

γιατι προβληματιζομαι απο τα εξης. πρωτον πως γινεται να εχει ξεστοκαρει ο επισημος εισαγωγεας και ο παραεισαγωγεας να εχει stock μηπως δεν τον εμπιστευονται? δευτερον το stock του ειναι αυτοκινητα παραγωγης 2008 πραγμα δυσκολο ειδικα τον τελευταιο καιρο που φυγανε πολλα αυτοκινητα λογω της μειωσης των τελων. τριτο προσεξα στην βιτρινα του πολλα pro facelift πραγμα αδιανοητο για μοντελο που αλλαξε περυσι τον οκτωβριο. τεταρτο με τον extra εξοπλισμο που δινει και τα χαμηλα επιτοκια επρεπε ο επισημος εισαγωγεας να πουλαει ελαχιστα vitara κατι που δεν γινεται. ολα αυτα με εχουν προβληματισει κατα βαση
moufas
4x4 Regular member
4x4 Regular member

Δημοσίευσηαπό kaliakouda » Σάβ Μάιος 30, 2009 9:19 pm

Κακώς,άρπαχτο καί καλόρίζικο :!:
Εγώ πήρα το 07 αμάξι του 06 σε προσφορά :wink:
Φωτιά και Καρκίνο στους Εμπρηστές!!!

http://www.youtube.com/user/kaliakoud

http://www.youtube.com/user/kaliakouda1400
Άβαταρ μέλους
kaliakouda
Founding Member
Founding Member

Λάστιχα: Malatesta Κobra
Διάσταση ελαστικών: -
Suspension: Rocky Road+1
Aka: Αμετανόητος Μοτοσυκλετιστής!
Name: Γιώργος

Δημοσίευσηαπό ------ » Σάβ Μάιος 30, 2009 9:33 pm

Πριν 1χρονο περιπου που εψαχνα gv πειγα και στην Personal και auto profit και ο ενας κατηγορουσε τον αλλο.Ηεγγυηση ισχυει κανονικα, αλλα λογω οτι υπαρχουν μικρες διαφορες αναμεσα στα μοντελα των δυο,ισως σε μια δυσκολη στιγμη (τρακαρισμα)να ταλεπωρηθεις λιγο,και αυτο λογω διαφορετικων προδιαγραφων (auto profit εχει γερμανιας).Oσο αφορα τη χωρα κατασκευης δεν ξερω να σου πω,αλλα τα προηγουμενα της auto profit ηταν Ισπανιας.Αυτα τα εχω μαθει απο ανθρωπο μεσα απο την suzuki.Παντως απ 'οπου το παρεις ειναι ενα καλο αυτοκινητο,και θα σου κανει τα κεφια.
------

Δημοσίευσηαπό dpol » Σάβ Μάιος 30, 2009 11:53 pm

Η γνώμη μου είναι μόνο απο επίσημο δίκτυο φίλε μου, για ένα-δύο χιλιάρικα στα τόσα που κοστίζει εγώ δεν θα πήγαινα σε παραεισαγωγέα, με τόσα που γίνονται στην αγορά δεν ξέρεις τι γίνεται αύριο, ο Σφακιανάκης όμως θα είναι πάντα παρών :!:
Μην ξυνεστε στην γκλιτσα του τσοπανη!!!
Άβαταρ μέλους
dpol
Vitaraclub Platinum Member

Λάστιχα: Kobra NT
Διάσταση ελαστικών: 215-80-16
Suspension: Custom 4"
Εργάτης: Ναι
Aka: Ο Γκλίτσας ή Αγραφιώτης
Name: Δημήτρης

Δημοσίευσηαπό johndrama » Κυρ Μάιος 31, 2009 8:19 pm

Φιλε εγω τον Σεπτεβριο το πηρα το δικο μου απο auto με τρομερη διαφορα στα χρηματα πανω απο δυο χιλιαρικα
Εικόνα
Και αν βαλεις διπλα αυτο που μου εδιναν εδω εχουν μεγαλη διαφορα τουλαχιστον αυτο ειπαν οσοι το ειδαν ειδικα ενας φιλος που το πηρε απο τον εδω αντιπροσωπο χτυπαει το κεφαλι του ...
Άβαταρ μέλους
johndrama

Λάστιχα: Bridgestone
Διάσταση ελαστικών: 225/65/18
Suspension: MP & KYB
Εργάτης: Όχι
Aka: sj410 LWB
Name: Γιαννης.

Δημοσίευσηαπό Λάμπρος » Δευτ Ιουν 01, 2009 9:15 am

Κι εγω προτεινω Autoprofit γιατι παιζει ρολο και η διαρκεια παραδοσης. Ο σφακιανακης λεει ενα μηνα ενω η Autoprofit 4-5 εργασιμες. Αμα εχεις κανει παραγγελια , μου ακουγεται πολυ δυσκολο να περιμενεις 1 ολοκληρο μηνα για να οδηγησεις το θηριο...
Λάμπρος
4x4 rookie member
4x4 rookie member

Name: Λάμπρος

Δημοσίευσηαπό DENNISLA » Δευτ Ιουν 01, 2009 10:27 am

Kαλημερα κ καλο μηνα κ απο εμενα.Λοιπον ειχα κ εγω το ιδιο προβλημα με εσενα μεχρι που αποφασισα να το κλεισω στην Personal.Ο Πωλητης πολυ καλος κ εξυπηρετικος, μολις του ειπα τι γινετε κ τι παιζει με την προφιτ που τα φερνει με αλλο εξοπλισμο κ ποιο φτηνα, μου απαντησε οτι ειναι παραεισαγωγεας κ ο διαφορετικος εξοπλισμος ωφειλετε οτι τα συγκεκριμενα που φερνει βγαινουν με συγκεκριμενες προδιαγραφες για συγκεκριμενες χωρες π.χ. Ισπανια,Γερμανια, Νορβηγια...κτλ.Επισης μου τονισε οτι οι διαφορες μπορει να ειναι κ σημαντικες π.χ. esp- καποιο αλλο ηλεκτρονικο βοηθημα που θελει αρκετο ψαξιμο για να δεις τι ακριβως θα παρεις. Παρολα αυτα ΔΕΝ μου ειπε μην το παρεις απο εκεινους και οτι δεν εχει εγγυηση, μου ειπε οτι εχουν εγγυηση απο την προφιτ τα αυτοκινητα ΑΛΛΑ εγω προτιμησα να εχω το κεφαλι μου ησυχο παρα να κερδισω 1-2χιλιαρικα και να τρεχω να δω τι εξοπλισμο εχει κ να ζω με τον φοβο μην μου αναγνωριστει η εγγυηση καποια μερα απο τον Σφακιαννακη.
Τωρα οσον αφορα την παραγγελια: εγω το παρηγγειλα στις 22/5 και τα διαθεσιμα χρωματα (παντα σε 5θυρο μοντελο) ηταν πααααρα πολλα και αυριο το ΠΕΡΝΩ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: . Μου ειπε ο ανθρωπος 10-12 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ θα το εχω και τελικα το εχω!!! Αυτα απο εμενα κ ελπιζω να σε βοηθησα καπως :wink:
Άβαταρ μέλους
DENNISLA

Λάστιχα: Kobra + Geo A/T
Διάσταση ελαστικών: 205/80/16-225/65/17
Suspension: MAD+KYB+3,5cm
Aka: Troooolllllllll
Name: DENNIS

Δημοσίευσηαπό vaxevana » Δευτ Ιουν 01, 2009 11:56 am

Παιδιά να μην επαναλαμβάνουμε συνέχεια το ίδιο πράγμα. Η επίσημη εργοστασιακή εγγύηση ισχύει είτε το πάρεις απο την επίσημη αντιπροσωπεία, είτε το πάρεις απο Autoprofit είτε το πάρεις μεταχειρισμένο με σωστά χαρτιά. Φυσικά εξυπηρετείσαι από το επίσημο δίκτυο Suzuki σε θέματα εγγύησης/ανακλήσεων.
Η Autoprofit (προσωπική εμπειρία) δίνει καλύτερες τιμές, και με ESP/TCS στο diesel, κάτι που δεν έκανε (στο προ lifting μοντέλο) η επίσημη αντιπροσωπεία.
Η επίσημη αντιπροσωπεία δεν φέρνει τον πιο πλούσιο εξοπλισμό σε diesel ούτε στο "ανανεωμένο" NGV (τουλάχιστον έτσι κατάλαβα από το site τους).
Ας δώσει λοιπόν βάρος ο καθένας εκεί που θέλει. (θέλει ESP/TCS, Μultimedia Cyberstation, Xenon, θερμαινόμενα κ.α.)

Πάντως το diesel έχει πέσει κάτω από την βενζίνη (6-8 λεπτά), είναι 1.9lt άρα λίγα τέλη κυκλοφορίας (όσο και τα 1.4lt), η κατανάλωσή του είναι γύρω στα 8.4lt/100km, για off-road η ροπή του βοηθά τα μέγιστα και χωρίς ESP/TCS δεν πρέπει να το παρετε (δείτε σχόλια ανθρώπων που το μετάνιωσαν)

Ότι και αν πάρετε, καλοτάξιδο να είναι και να το χαρείτε όπως το ονειρεύεστε.

Και κάτι ακόμα, το δικό μου NGV diesel είναι απο την Ολλανδία (καινούργιο μέσω AutoProfit) από όσο κατάλαβα από τα χαρτιά του, και όχι από Γερμανία.
Nissan Qashqai +2, 1.6 dci,
vaxevana
4x4 All Terrain member
4x4 All Terrain member

Λάστιχα: Michelin Latitude Cr
cb: Όχι

Δημοσίευσηαπό johndrama » Δευτ Ιουν 01, 2009 5:41 pm

Kι εμενα απο Ολλανδια ειναι .
Παντως οπως λεει και ο vaxevana οτι και να παρεις εχει εγγυηση στις αντιπροσωπιες, κανε την ερευνα σου και κρινε.
Άβαταρ μέλους
johndrama

Λάστιχα: Bridgestone
Διάσταση ελαστικών: 225/65/18
Suspension: MP & KYB
Εργάτης: Όχι
Aka: sj410 LWB
Name: Γιαννης.

Δημοσίευσηαπό Dimis » Δευτ Ιουν 01, 2009 6:14 pm

Μην τρελαθούμε λέμε.....

Ας ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα....

1) Η εγγύηση ισχύει από όπου και να το παρεις. (τελεία και παυλα !!!)

2) Τα αυτοκίνητα της αυτο προφιτ έρχονται από την Σουζούκι Ολλανδίας και είναι Ιαπωνικά (αν θέλεις αποδείξεις να σου δείξω το δικό μου που είναι αγορά του '06)

2α) Τα νέο μοντέλο να ξέρεις ότι ακόμα δεν βγαίνει σε καμία άλλη χώρα εκτός Ιαπωνίας. (το παλαιότερο όντως έβγαινε και στη Ισπανία αλλά όχι αυτό !!!)

2β) Τα μοντέλα μπορεί να είναι παραεισαγωγή αλλά είναι εισαγωγή από επισημη Σουζούκι άλλης χώρας... Ολλανδίας που δεν παρουσιάζει κανένα πρόβλημα στην τοποθέτηση όλων των έξτρα αξεσουαρ όπως έχει η εδώ αντιπροσωπεία, και είναι και φθηνότερη για αυτό τα φέρνει από εκεί !!!

Αυτα που σου λεω είναι δεδομένα και καρατσεκαρισμενα....

3 χρόνια δεν είχα κανένα πρόβλημα με εγγύηση αλλά ούτε και με ανακλήσεις παρ'όλη την αγορά μου από παραεισαγωγή. (τελεία και παύλα). :lol: :lol: :lol: :lol:
Grand Vitara 2.0 JLXEW, ESP/TCS, Xenon, RR Lift Kit, GEOLANDAR A/T-S (225/65/17), XMC Ποδιές

ΔΙΑΙΤΗΜΑΣΙ ΤΕ ΧΡΗΖΟΜΑΙ ΕΠ'ΩΦΕΛΕΙΗ ΚΑΜΝΟΝΤΩΝ ΚΑΤΑ ΔΥΝΑΜΙΝ ΚΑΙ ΚΡΙΣΙΝ ΕΜΗΝ, ΕΠΙ ΔΗΛΗΣΕΙ ΔΕ ΚΑΙ ΑΔΙΚΙΗ ΕΙΡΞΕΙΝ.
Άβαταρ μέλους
Dimis
4x4 Gold Member
4x4 Gold Member

Λάστιχα: Yokohama G012
Suspension: Rocky Road
Name: Δημοσθένης

Δημοσίευσηαπό moufas » Σάβ Ιουν 06, 2009 12:44 am

σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις. τελικα κλεινω προς την βενζινα γιατι η διαφορα της τιμης ειναι γυρω στα 4 με 5 χιλιαρικα και εγω δεν κανω πολλα χιλιομετρα γιατι χρησιμοποιω και αλλα αυτοκινητα που σημενει πως δεν θα κανω ευκολα αποσβεση απο την καταναλωση καυσιμου. μιλαμε για μεσο ορο το πολυ 7 χιλιαδες χλμ το χρονο να καταλαβετε. αλλα εδω ξεκινανε αλλα προβληματα. η τιμη που μου δινει η ανεξαρτητη εταιρια ειναι ιδια με την personal μιας και η full εκδοση που εισαγει με ηλιοροφη xenon κτλ δεν με ενδιαφερει γιατι εχει standar αυτοματο κιβωτιο οποτε θα πνιξει τον ηδη αργο κινητηρα. οποτε κατεληξα στην personal αλλα εχει μονο σε πρασινο χρωμα δυστυχως. αν υπαρχει καποιο εκθεσιακο θα με ενημερωσουν μιας και δεν φαινεται στο συστημα ειδαλως θα περιμενω να ερθει καινουργια παρτιδα αν προλαβουμε βεβαια τις ημερομηνιες μεχρι τον αυγουστο. ειδωμεν........
moufas
4x4 Regular member
4x4 Regular member

Επιστροφή στο Ερωτήσεις

arahova Τετ Απρ 30, 2025 9:36 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 30, 2025 6:59 am Καλημέρα σας.
panagiotis1 Τρί Απρ 29, 2025 7:55 pm Θά ήθελα μια απάντηση αν θά έχει επιτυχία η συγκόλληση τού μπλοκ, αν κάποιος έχει κάνει κάτι αντίστοιχο.
arahova Τρί Απρ 29, 2025 10:54 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τρί Απρ 29, 2025 7:00 am Καλημέρα σας.
ΣΤΑΥΡΟΣ Δευτ Απρ 28, 2025 7:52 pm Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
arahova Δευτ Απρ 28, 2025 11:18 am Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα.
antonis1627 Δευτ Απρ 28, 2025 6:28 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
arahova Κυρ Απρ 27, 2025 10:49 am Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή.
antonis1627 Κυρ Απρ 27, 2025 7:17 am Καλημέρα σας
arahova Σάβ Απρ 26, 2025 9:01 am Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Σάβ Απρ 26, 2025 7:25 am Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 1:45 pm Τετάρτη 30-4-2025 πάμε για καφεδάκι στον
arahova Παρ Απρ 25, 2025 8:49 am Καλημέρα σε όλους και καλο Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 6:30 am Καλημέρα σας.
arahova Πέμ Απρ 24, 2025 2:36 pm Καλησπέρα σε όλους.
antonis1627 Πέμ Απρ 24, 2025 6:25 am Καλημέρα σας.
arahova Τετ Απρ 23, 2025 5:39 pm Καλησπέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 23, 2025 6:46 am Καλημέρα σας.
antonis1627 Τρί Απρ 22, 2025 6:33 am Καλημέρα σας.
Γιώργος Κατσαμάκας Δευτ Απρ 21, 2025 8:55 pm Καλησπέρα και καλή εβδομάδα σε όλες και όλους! Χριστός Ανέστη!
arahova Δευτ Απρ 21, 2025 3:22 pm Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά σε όλους.
antonis1627 Δευτ Απρ 21, 2025 7:46 am Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
antonis1627 Δευτ Απρ 21, 2025 6:51 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
makis_V Κυρ Απρ 20, 2025 9:42 am Χρόνια πολλά , Χριστός Ανέστη !
AJAX Chat © 2007 StarTrekGuide ? Updates every 5 Seconds

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 13 επισκέπτες