Θα σου πω για το κια σε σχεση με το 2λιτρο GV του 2003 που εχω τωρα,,και οχι για το βιταρα που ρωτησες!!
To kia ειναι πλεον παμφθηνο,,,προχθες κοιταζα ,,και ειχε και με 800 ευρω

,τα vitara και gv ειναι πολυ υπερτιμιμενα,πολλες φορε βλεπω κατι τιμες και τρελενομαι γελοντας εννοειτε!
Σαφως και υπαρχουν και αυτοι που εχουν σωστες τιμες !!!
Λοιπον εγω το κια το ειχα για 2-3 χρονια ,,
Ειναι αξιοπιστο ,,ειναι πιο γρηγορο και πιο ροπατο σε σχεση με το 2λιτρο gv (δεν μιλω για το 6κυλινδρο βιταρα,που ρωτησες,διοτι δεν γνωριζω)
εχει μεγαλυτερους χωρους και μεγαλυτερο πορτ μπαγκαζ,εχει φθηνοτερα ανταλλακτικα ,και μικροτερη καταναλωση !
Υπερστρεφει για πλακα ,εχει κατα 95%προβλημα με το συστημα πλυμνων ,,το οποιο λυνεται με χειροκινητες ,και ΛΥΝΕΤΑΙ ,,οχι σαν το gv που το συστημα με την μεμβρανη υποχρεωνει περισσοτερα εξοδα,,για επισκευη!!
Ομως ,,εγω το θεωρω ασχημο ,,και απροσωπο,,για εκτος δρομου δυνατοτητες ,,δεν γνωριζω ,,το αντιστοιχο ομως φορουμ,των κια ,εχει καλες περγαμηνες σε ζορικες καταστασεις,,,(καμμια σχεση με εδω,εδω τα ζοριζουν ,περισσοτερο,και γενικα δεν εχουν ορια τους εχει φοβηθει το ματι μου

)
Αυτα απο το κια ,,αν εσυ εχεις καμμια απορια ρωτα

Πaρε ενα νεο gv ,,,einai η δικια μου αποψη ,,και η τιμη πλεον κινητε σε σχετικα ιδια επιπεδα!!!
Ψαξε ,,εχει πολλα διαμαντια που παιζουν ,σε νεο ngv,,αλλα και πολυ σαβουρα 20ετιας+++++ βιταρα ,,με τιμες μαζερατι